Mesaje,felicitari,sms-uri si urari de Florii

MESAJE DE FLORII

FELICITARI DE FLORII

URARI DE FLORII

SMS-uri DE FLORII

Floriile se serbeaza cu o saptamana inainte de Sarbatoarea Pastelui si simbolizeaza petru crestinii ortodocsi Intrarea Domnului in Ierusalim, numita si Saptamana Patimlor.

In aceasta zi sarbatorim pe toata lumea ce a fost botezata cu nume de floare si daca doriti sa puneti un zambet pe fetele sarbatoritilor atunci puteti sa o faceti cu un mesaj de florii pe Facebook sau Yahoo Messenger, un sms de florii pe telefonul mobil sau chiar o urare pe Tweeter, sau chiar si o felicitare electronica.

Pentru ca nu toata lumea este inpirata sa conceapa un mesaj de florii sau un sms de florii, CIBOSTECA.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu cateva idei de mesaje de florii sau sms-uri de florii:

MESAJE, FELICITARI, URARI SI SMS DE FLORII

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti!

Azi uita cine esti si trezeste-te la viata odata cu natura! Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii!

Azi de Florii iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani !

Ce bine ca e ziua ta azi, pentru ca am o scuza ca sa iti spun din nou cat de mult Te iubesc! … si sa iti urez La Multi Ani !

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori, ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, trandafiri ca sa fii vesnic iubita si margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. Esti cea mai aleasa floare intre flori!

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de Florii!

Florii alese si zile senine, Saptamana Patimilor sa te tina in leagan de flori si in lumina cea curata a lui Dumnezeu.

Timpul zboara in graba. Uitam sa ne oprim si sa le spunem persoanelor pe care le iubim cat de mult inseamna pentru noi. Astazi vreau sa iti multumesc pentru toate momentele in care ai fost alaturi de mine si pentru ca esti persoana extraordinara. La multi ani!

De ziua ta frumoasa floare sa zambesti, sa spui ce vrei, sa razi cu gura pana la urechi, sa iubesti, sa le spui celor dragi ca ii iubesti, sa fii fericita si implinita. La Multi Ani !

Azi de Florii iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si La Multi Ani !

Invata sa asculti florile, sa le admiri frumusetea, dar mai ales invata sa le protejezi, sa le hranesti cu dragoste si bucurie. La Multi Ani !

Un buchet de lacramioare, un manunchi de sentimente frumoase si o gramada de imbratisari… special pentru tine! La multi ani de Florii!

Cu ocazia acestei zile in care mai adaugi un trandafir in buchetul vietii,iti urez sa ai parte de tot ce iti doresti de la viata: dragoste, bucurii, ganduri senine, lumina in suflet, speranta intr-un viitor mai bun si un sincer si calduros LA MULTI ANI !

Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa !

In drumul tau spre implinire imi doresc ca aceasta primavara sa fie dirijorul potrivit, sa te faca sa zambesti mai sincer, sa gandesti mai pur si sa iubesti cu mai multa daruire si pasiune. La Multi Ani de Florii!

O sclipire de fericire in ochii tai odata cu primele raze ale soarelui, un vesel cantec in inima ta odata cu primul ciripit al pasarilor, un sincer La Multi Ani de Florii din toata inima mea.

Pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp, iti multumesc de ziua ta. O primavara frumoasa!

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *