Mesaje de dragoste pentru persoana iubita. Mesaje de Sfantul Valentin

Vrei sa reinvii flacara iubirii, dau nu ai prea multa inspiratie ?

Iubiti pe cineva si nu stiti cum sa o abordati ?

Vine Sfantul Valentin (Ziua Indragostitilor) si nu sunteti deloc inspirati ?

Ai idee de ce ai de facut dar nu esti sigur sau sigura pe tine ?

Ai compus un text, dar nu sunteti siguri pe el ?

Incercati un mesaj de dragoste si de iubire.

Cateva randuri trimise prin sms sau chiar sa le recitati intr-un ambient placut cred ca va vor ajuta mult.

CIBOSTECA.ro vine in ajutorul vostru cu cateva modele de mesaje de dragoste, mesaje de iubire, sms de dragoste, sms de iubire pentru a va surprinde jumatatea sau persoana care va doriti sa o cuceriti.

Sper sa va placa:

Iti doresc o zi minunata, un gand plin de dragoste si un sarut, sperand astfel sa ajung la inima ta.

Mi-ar placea si fiu eu persoana care te invata sa iubesti neconditionat, care iti citeste dorinta din priviri. Sa iti ofer acea dragostea care nu te lasa sa respiri, sa te concentrezi, sa dormi, daca cel iubit nu-ti este alaturi.

Adorm cu tine in gand, ma trezesc cu tine in gand, merg pe strada si ma surprind gandindu-ma la tine, visez zile insorite, la mare, cu tine de mana si seri calde cu tine in bratele mele, la cabana, in fata focului…

Niciodata n-am iubit pe cineva asa cum te iubesc pe tine. Te simt in toata fiinta pulsand mereu undeva in interiorul ei. Vreau sa dorm iar la tine in brate pentru ca nu mai stiu sa traiesc decat langa tine. Dorul meu se indreapta nebun catre “noi”. Te iubesc !!!!!

In genunchi ma puneam si de tine ma rugam, te rog nu pleca iubirea mea, nu pleca din viata mea si lasa-mi macar un pic din inima ta, sa simt si eu ca mai am pe cineva.

Te port in suflet, chiar daca nu ma vrei, chipul, dragostea si ochii tai. Prima iubire nu se uita si nu te pot uita, tu vei ramane o amintire in inima mea.

Numar stelele ce in fiecare noapte ilumineaza tristetea de o zi trecuta fara tine… imi lipsesti mult … si poate de aceea TE IUBESC !!!!!

O sa te cuceresc intr-atat incat sa nu faci altceva decat sa ma doresti, sa ma visezi, sa simti parfumul pielii mele, gustul buzelor mele. O sa fiu obsesia ta, dorinta ta cea mai mare, nu vei putea trai fara mine. Te vei simti asa cum ma simt eu acum !

Cu sufletul curat inviorat de lacrimile trecutului, mi-as dori sa avem un nou inceput impreuna sa putem iarasi sa iubim cu adevarat. Te incumeti?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *