Mesaje de dragoste de Ziua Indragostitilor

mesaje,mesaje de dragoste,mesaje de iubire

MESAJE DE DRAGOSTE

MESAJE DE IUBIRE

SMS DE DRAGOSTE

SFANTUL VALENTIN

DRAGOBETE

Iata ca usor usor se apropie si Ziua indragostitilor sau Sfantul Valentin asa cum este cunoscut de foarte multa lume.

Intr-o astfel de zi persoana iubita asteapta macar un sms de dragoste, daca nu si un cadou simbolic prin care sa-i demonstrezi iubirea.

Daca sunteti in pana de idei de mesaje de dragoste sau declaratii de dragoste CIBOSTECA.ro vin in ajutorul vostru cu cateva idei.


MESAJE DE DRAGOSTE SI DECLARATII DE DRAGOSTE
 

Tu ai facut ca singuratatea care imi umplea zilele sa plece o data pentru totdeauna. Mi-ai adus in schimb liniste interioara, un sentiment de bine si multa, multa iubire si fericire…
Pentru noi, as vrea ca fiecare zi sa fie o sarbatoare a dragostei … Dar de ce spun “as vrea” … chiar este asa …
Cu toata dragostea din lume …

Anul acesta m-am gandit sa petrecem ziua de Sf. Valentin intr-un mod curat si sanatos. Hai sa ne intalnim sub dus !

Nu caut astazi declaratii de dragoste, ele se citesc in tot ce faci cand esti cu mine. Cu multa dragoste…

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Happy Valentine’s Day !

De Ziua Indragostitilor vreau sa ne reamintim toate momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna si clipele de fericire ce le-am trait alaturi, cand iubirea parca ne dadea aripi. Simt ca langa tine viata mea a capatat un sens mult mai profund.
Tu esti jumatatea care ma completeaza, iubirea mea, fara tine n-as mai fi eu, cel de acum. Pana sa te intalnesc, simteam un gol interior, parca imi lipsea ceva vital. Dar acum ca te am pe tine, acel sentiment a disparut de parca nici n- ar fi existat vreodata.
As vrea ca nu doar Ziua Indragostitilor sa fie o sarbatoare a dragostei noastre, ci fiecare zi sa fie o sarbatoare inchinata iubirii noastre.
Cu toata dragostea …

Tu esti singura persoana din lumea asta care ma iubeste asa cum vreau eu sa fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrete … Ma simt un rasfatat al soartei pentru ca tu m-ai ales pe mine sa-ti fiu alaturi.
De aceea imi doresc sa nu te dezamagesc niciodata in alegerea facuta. Promit sa fac tot ce imi sta in putinta ca sa te fac fericita.
Cu toata dragostea din lume, de Sfantul Valentin,
Al tau si numai al tau …

Nu am de gand sa iti spun ca te iubesc, daca asta astepti de Ziua Indragostitilor, dar voi face tot posibilul sa iti demonstrez ca esti cea mai iubita persoana din lume! Te sarut si te imbratisez de Ziua indragostitilor !

Iubito, nu stiu daca vei fi mereu a mea … nu stiu daca te voi avea mereu in stransoarea bratelor mele … daca ochii tai ma vor privi mereu cu atata incantare si uimire … daca trupul tau va mai fremata sub caldura trupului meu ! Tot ce stiu e ca eu voi ramane al tau/a ta pentru totdeauna !!!

M-am uitat in portofel si era gol, m-am uitat in buzunar si am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine. Abia atunci am realizat cat de bogata sunt !

Aici gasesti mesaje de dragoste, mesaje de iubire, sms de dragoste, sms de iubire, mesaje de Sf. Valentin, mesaje de Dragosbele, despre Ziua Indragostitilor

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *