Liposuctia si efectele ei asupra noastra

liposuctia,liposuctie,cauze liposuctie,efecte liposuctie

Liposuctia si efectele ei

Aveti nevoie de o remodelare ?

Vreti sa fiti si mai atragatoare ?

Liposuctia este o interventie chirurgicala de modelare a corpului prin care se indeparteaza depozitele de grasime nedorite din urmatoarele zone: brate, gat, barbie, torace, abdomen, solduri, coapse, fese, genunchi, gambe, glezne.

Liposuctia nu substituie scaderea in greutate, dar este o metoda de indepartare a grasimii, care nu se mai poate rezolva prin dieta si exercitii fizica.

Pacientul trebuie sa fie perfect sanatos clinic, sa fie pregatit ca la orice alta interventie chirurgicala si sa fie constient si bine informat de toate riscurile pe care le presupune aceasta interventie.

Daca ai ales sa faci aceasta operatie este important sa te informezi foarte bine, sa alegi un medic bun, sa discuti cu el toate problemele medicale, cat de minore ti s-ar parea si sa te informezi despre regulile ce trebuie respectate inainte si dupa operatie. Trebuie sa fii foarte constienta ca orice operatie, cat de usoara ar fi, are anumite riscuri, anumite complicatii ce pot aparea, dar ele pot fi minime si controlabile de catre doctorul specializat atunci cand respecti toate indicatiile oferite.

Care sunt cerintele inainte de operatia de liposuctie ?

Se cere foarte mult sport si o dieta corespunzatoare pana ajungi la greutatea dorita. Abia dupa ce ai reusit sa slabesti, dar urmarita de un medic si in ce priveste alimentatia si sportul, este recomandat sa faci liposuctie.

Trebuie intrerupt orice tratament inainte cu cel putin doua saptamani de intervenia chirurgicala.

Sa urmezi tehnici ce te ajuta sa inlaturi celulita. Oricarui pacient ar trebui sa i se recomande sedinte de endermologie inainte de operatie( se inlatura celulita cu un aparat special).

Nu trebuie sa lipseasca din cerinte analizele de rutina. Se face un set complex de analize pentru ca medicul sa cunoasca foarte bine starea de sanatate a pacientului.

Complicatii ce se pot ivi dupa o liposuctie

Aceasta interventie este una usoara, care dureaza intre 1h si 2h, dar trebuie stiut ca exista riscul unor complicatii. Ar putea fi sangerarea si acumularea de fluide in zona operatiei, riscul de infectie, o sensibilitate a pielii (in general dispare dupa cateva saptamani) si decolorarea pielii care de obicei este temporara si dispare in timp.

Pasii ce trebuie urmati dupa operatia de liposuctie

Pacientul este obligat sa respecte cu strictete indicatiile oferite de medic, sa ia medicamentele cu regularitate, sa poarte un costum de liposuptie minim 6 saptamani, sa mearga la toate consultatiile recomandate de medic timp de un an de la incheierea operatiei si sa se evite expunerea la soare.

Liposuctia nu este recomandata atunci cand pacientul sufera de boli grave, de sange, de piele, de inima, hernie, diabet sau varice.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *