Legatura dintre obiecte si Chi

chi,budha,feng shuiLegatura dintre obiecte si Chi

Obiectele au suflet si transmit energii pozitive sau chiar negative. Ele ne pot influenta nu doar starea de spirit ci si sanatatea. De aceea trebuie sa acordam o mare atentie asupra obiectelor amplasate in mediul nostru inconjurator.

Magazin online Feng Shui

Specialistii in arta FENG SHUI ne spun ca un buchet de flori va va inveseli viata, cei care vor manca in sufragerie vor avea tendinte de ingrasare. In dormitor, ca sa va bucurati de un somn profund, este recomandat sa alegeti un tablou cu un peisaj relaxant. Stiati ca un mixer amplasat pemanent pe masa de bucatarie, va poate genera efecte negative in sanatate? Asezati-l intr-un dulap, la perete.

Vezi acum despre Simboluri Feng Shui ale animalelor si insectelor. Aceasta categorie contine lilieci, camile, cai, caini, porcusori, bivoli, cocosi si numeroase alte animale pentru toate planurile si aspiratiile.

Obiectele din trecut acumuleaza si retine informatii despre persoanele care i-au fost in preajma. Antichitatile au puterea de a va transmite fericirea sau nefericirea fostului proprietar, in functie de scenele la care au fost prezente: drame sau fericire. Bijuteriile de familie nu trebuie pastrate si transferate din generatie in generatie deoarece va pot purta ghinion. Specialistii nu recomanda expunerea de arme in locuinta deoarece ele sunt simbolul luptei, a sangelui curs in urma altercatiilor si va produce in incapere fluxul Shar Chi. Acesta va dauna intregii familii.

Va vom da cateva exemple de obiecte, proprietatile acestora si impactul pe care ele il pot avea asupra noastra si a sanatatii noastre.

Acvariul – are putere de calmare, pestii trebuie sa fie in numar impar deoarece ei anihileaza nocivitatea mediului ambiant.
Casetofonul cu casti – reda tulburari de auz si creaza riscul de a te separa de lumea din jur. Daca il folositi, aveti gija sa fie un aparat de foarte buna calitate si sa nu il utilizati mai mult de 30 minute.
Lumanarea – dincolo de faptul ca reprezinta un obiect de ritual, lumanarea creaza un mediu cald, revigorant.
Scrumiera – nu o lasati plina de scrum si tigari deoarece degaja un miros urat care atrage Sha-ul.
Veioza – ideala, recomandata deoarece lumina produsa activeaza Chi-ul.
Buretele – uzat, abandonat reprezinta o sursa de pericole pentru sanatatea dumeavoastra.
Umidificatorul – este de evitat!! Se transforma intr-o sursa de bacterii, mucegai si acarieni.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *