Jocuri educative pentru copii

jocuri,jocuri online,jocuri pentru copiiJOCURI EDUCATIVE

JOCURI EDUCATIVE PENTRU COPII

JOCURI PENTRU COPII

Copiii sunt atrasi foarte tare de jocuri si desene animate, iar asta nu este o noutate.

Foarte important este ca un copil sa nu acceseze jocuri violente sau din care nu pot invata nimic util.

VEZI MAI JOS SI JOCURI PENTRU COPII FARA CALCULATOR

Exista foarte multe jocuri pe care un copil le poate indragi, dar foarte important este sa reusim sa-i impunem (fara sa-l obligam) un anumit tip de jocuri pentru copii.

Daca vorbim de jocuri online atunci miniclip.com poate fi prietenul dumneavoastra, loc in care veti gasi o categorie speciala pentru copii (click aici daca sunteti interesat).

Desi multi sunt impotriva jocurilor pe calculator, sa stiti ca s-a demonstrat faptul ca jocurile pe calculator sunt recomandate pentru copii tocmai pentru faptul ca interactioneaza cu personaje pe care le indragesc si le capteaza atentia fiind invatati sa execute diverse operatii mecanice punand si mintea la contributie.

Este foarte drept ca un copil cu o varsta cuprinsa intre 3 – 5 ani nu trebuie sa stea mai mult de o ora pe calculator.

De aceea ar fi bine sa cititi mai jos si despre alte jocuri educative si creative pentru copii.

ALTE JOCURI EDUCATIVE SI CREATIVE PENTRU COPII

O alta metoda prin care sa stimulati simturile copiilor in perioada de invatare sunt jocurile educative cu piese, puzzel-uri pentru copii si chiar jocuri de socitate. Luand la cunostinta despre aceste jocuri atunci am inceput sa cautam in mediul online diverse jocuri educative pentru copii care sa nu necesite calculatorul.

Astfel am ajuns la magazinul online eMAG.ro unde am fost incantati sa gasim in categoria de produse “Jucarii, copii & Bebe” (click aici pentru detalii despre “Jucarii, Copii & Bebe”) foarte multe metode prin care sa ne punem la lucru copilasii.

Aici am gasit jocuri creative pentru copii (click aici pentru detalii despre Jocuri Creative) unde gasiti de la figurine, planse de colorat pana la plastelina colorata cu diverse forme, jocuri educative (click aici pentru detalii despre Jocuri Educative) precum jocuri de societate, jocul literelor si al cifrelor, puzzel-uri (click aici pentru detalii despre Puzzel pentru copii) si multe altele.

Pentru multi parinti este o usurare pentru ca le puteti comanda online cu livrare in 24 sau 48 ore, direct la birou sau oriunde doriti fara a mai plati transportul (transportul este gratuit pentru comenzi de minim 90 de lei).

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *