Java de la 0 la expert rapid si simplu

java de la 0 la expert,java,de la 0 la expert,carti online,carti java romana

Java de la 0 la expert

Ce este Java ?

Cum sa inveti Java de la 0 la expert ?

Pe ce sistem de operare functioneaza Java ?

Cum rulezi o aplicatie Java intr-un browser web ?

Daca te macina aceste intrebari inseamna ca va trebuie sa inveti limbajul Java de la 0 la expert, iar in acest caz nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca cartea Java de 0 la expert (vezi aici cartea Java de la 0 la expert).

Ca sa poti parcurge exemplele din aceasta minunata carte va trebui prima data sa-ti instalezi Eclipse (Descarca gratuit IDE-ul Eclipse).

Ce este Java ?

Java este un limbaj de programare de nivel inalt, puternic orientat obiect (OOP) care a fost conceput in cadrul companiei Sun care mai tarziu a fost preluata de cunoscuta companie Oracle, moment in care dezvoltarea Java a continuat.

Un mare avantaj al limbajului Java este ca acest limbaj are o portabilitate foarte mare datorita faptului ca pentru rularea unei aplicatii Java se instaleaza o masina virtuala Java (JVM – Java Virtual Machine) si atunci aplicatia devine independenta de sistemul de operare. In termeni si mai simpli putem spune ca nu conteaza daca pe calculator ai instalat Linux, Windows sau Mac. Aplicatia scrisa in Java va functiona la fel.

Mai nou, daca vrei sa inveti sa scrii aplicatii pentru smartphone sau tableta ai nevoie de cunostinte vaste de Java si atunci cartea Java de la 0 la expert este un start foarte bun.

Ce poti sa inveti din Java de la 0 la expert ?

Din Java de la 0 la expert veti invata aproape totul despre clase, interfete si tablouri, fisiere si fluxuri de date, appleturi, interactionarea lui Java cu baze de date online si servleturi.

Acum cred ca ati ajuns si voi la concluzia ca Java de la 0 la expert nu trebuie sa lipseasca din biblioteca.

Este un start bun pentru incepatori, dar foarte utila si pentru programatorii care au cunostinte medii despre acest limbaj de programare.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *