Intrarea in anul sarpelui negru

sarpele negru,sarpele negru chinezesc,despre sarpele negru chinezesc,feng shuiOficial, chinezii din intreaga lume, vor sarbatori cu focuri de artificii, vesminte rosii si mancaruri specifice, intrarea in noul an FENGH SHUI, cel al sarpelui negru de apa.
Pentru prima zi a Noului An, oamenii isi pregatesc haine noi, fac vizite rudelor si prietenilor sau primesc invitati. Ei isi adreseaza reciproc Xin Nian Hao (‘La Multi Ani!’). Dupa aceea,oaspetii sunt invitati sa serveasca bomboane, fructe si ceai.

Sarbatoarea se incheie cu binecunoscutul Festival al Lampioanelor.

Anul Sarpelui de Apa este anul 4711 conform calendarului chinezesc si se va incheia la 31 ianuarie 2014. Elementul cosmic al anului este Apa Neagra. Culorile dominante in Anul Sarpelui sunt negrul, albastrul si verdele. Aceste culori sunt aducatoare de noroc in Anul Sarpelui. Elementul primar specific acestui an chinezesc este Apa, caracterizata prin mobilitate, dinamism si schimbare.

In aceasta perioada este bine sa puneti accentul pe relatia cu familia. Conform traditiei chinezesti, un Sarpe in casa este de bun augur deoarece familia nu va suferi de foame. Sarpele de apa ar aduce, potrivit traditiei asiatice, o perioada mai linistita, in care dragostea si prosperitatea se vor face simtite.

Personalitati din zodia Sarpelui: Kim Basinger, Randy Crawford, Bob Dylan, Greta Garbo, Art Garfunkel, Audrey Hepburn, Paul Hogan, Elizabeth Hurley, Carole King, Robert Mitchum, Mike Oldfield, Dorothy Parker, Brad Pitt, Paul Simon, Virginia Woolf, Pierce Brosnan, Casanova, Stephen Hawking, Sir Alexander Fleming, Mahatma Gandhi, Tony Blair, Feodor Dostoevski, Gong Li.

S-a tot mentionat de apa in acest articol si de legatura ei stransa cu anul sarpelui ce se instaleaza. Haideti sa punctam cateva aspecte foarte importante ale acestei bogatii naturale.

Apa in Feng Shui

Pentru chinezi, apa a fost intotdeauna asociata cu acumularea de avere, cresterea prosperitatii, succes financiar si castiguri.

Conform celor spuse de renumita maestra in Feng Shui – Lillian Too, fiecare poate ajunge bogat cu apa. Aproape toti maestri Feng Shui recomanda instalarea unei asemenea fantani pentru cei care doresc sa ajunga bogati.

Apa in Feng Shui reprezinta un mijloc de a trai in bogatie; ea semnifica castiguri pentru familie, la fel ca bunurile care sunt acumulate in timp. O curgere regulata a apei simbolizeaza castiguri care intra in casa dumneavoastra.

Din punct de vedere stiintific, miscarea apei poate creste ionii negativi si sa reduca pe cei pozitivi din aer. Excesul de ioni pozitivi din aer poate creea boli sau depresii.

Chiar daca este amplasata inauntru sau in afara casei, apa, daca este bine pozitionata, are abilitatea de a activa chi-ul care aduce prosperitate. Sunt multe modalitati de a aseza apa pentru a atrage bogatie.

In aplicarea corecta a principiilor Feng Shui, care tin de pozitionare si spatiu intotdeauna, nu trebuie sa va lipseasca busola. Este de preferat sa va achizitionati una de calitate pentru masurarea exacta a sectoarelor. Altminteri, aplicarea principiilor nu va fi corecta si procedura nu va da roadele scontate. Odata ce ati inteles cum sa folositi busola si sa identificati sectoarele din casa, puteti mult mai usor sa va protejati de energiile negative si sa activati doar ce e in favoarea dumneavoastra.

Dorim sa va  prezentam, din ce am citit si noi prin carti si documentare,  cateva din modalitatile de asezare a apei pentru o viata mai buna:

  • Apa in partea de Nord favorizeaza cresterea in cariera. Cand in coltul acesta este asezata o fantana, este activat norocul la avere si aduce mobilitate pentru cei care lucreaza in casa. Apa va atrage si o mare oportunitate pentru un loc de munca mai bun.
  • Apa in coltul de Est atrage de asemenea norocul de bogatie. Estul reprezinta elementul lemn, care este produs de apa. Acest sector este benefic pentru cel mai mare copil al familiei si asigura continuitatea norocului peste generatii. Estul este de asemenea sectorul care atrage sanatatea puternica. Cand apa este plasata aici, veti observa o energie ce va va imbunatati sanatatea si va inunda casa cu o stare de bine si optimism.
  • Apa in partea de Sud-Est este tot timpul benefica. Plasand o fantana micuta in partea de Sud-Est, care apartine elementului lemn, veti vedea o crestere a bogatiei si veti atrage numeroase beneficii, mai ales pentru cei cu afaceri. Sud-Est-ul guverneaza norocul de avere conform teoriei feng shui a celor  aspiratii.
  • In perioada curenta 8 (intre anii 2004 si 2024), plasarea elementelor de apa in partea de sud-vest sau de-a lungul peretelui de sud-vest, va aduce castiguri locuitorilor.

Specialistii ne mai atrag atentia asupra faptului ca trebuie sa pastram apa curata tot timpul daca nu dorim sa avem parte de  boala in jurul nostru si sa nu energizam dormitorul cu apa, pentru ca aceasta va aduce boala, pierderi, spargeri sau nenorociri. Intotdezauna asigurati-va ca fantana este asezata in partea stanga a usii principale (cum priviti din interior spre exterior). Apa plasata in partea dreapta a usii principale poate provoca relatii extraconjugale.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *