Informatii despre iPhone 4s

iPhone dotat cu cip dual-core A5, cameră de 8MP şi sistem optic complet nou alaturi de iOS 5 şi iCloud.
Este cel mai uimitor iPhone de până acum.

Cele două nuclee din cipul A5 îţi oferă de până la de două ori mai multă putere şi grafică de până la de şapte ori mai rapidă. Şi vei simţi efectele. Rapid. iPhone 4S are viteză ridicată de reacţie, ceea ce face diferenţa atunci când lansezi aplicaţii, navighezi pe internet sau te joci. Indiferent ce faci, nu te opri. Fiindcă cipul A5 este atât de eficient energetic, iPhone 4S are o durată de viaţă a bateriei uimitoare.

S-ar putea să fie cea mai bună cameră care a existat vreodata pe un telefon. Iar cu sistemul optic complet nou, s-ar putea să fie singura cameră foto de care ai nevoie. Fiindcă în spatele fiecărui cadru, ai o rezoluţie de 8 megapixeli şi o lentilă concepută special cu o deschidere mai mare, de f2,4. Plus un senzor posterior de iluminare îmbunătăţit, balanţă de alb automată excelentă, claritate a culorii avansată, detectare a feţei şi reducere a neclarităţii datorată mişcării. Toate acestea înseamnă că indiferent de cât de multe persoane, lumină sau acţiune vrei să fotografiezi, totul arată aşa cum ar trebui.

Înregistrează videoclipuri uimitoare HD de 1080p oriunde mergi. Cu un sistem optic complet nou, lumina este întotdeauna perfectă, culoarea este întotdeauna intensă şi totul va arăta chiar mai bine decât îţi aminteşti. Stabilizarea video echilibrează cadrele care tremură. În plus, poţi să editezi videoclipurile pe iPhone şi să-ţi împărtăşeşti viaţa agitată imediat ce înregistrezi.

iCloud este cea mai uşoară modalitate de a-ţi administra lucrurile, fiindcă acesta le administrează pentru tine. iCloud îţi stochează muzica, fotografiile, aplicaţiile, e-mailul, contactele, calendarele, documentele şi mai mult. Şi le direcţionează în mod wireless către toate dispozitivele tale. Este automat, fără efort şi cursiv. Pur şi simplu funcţionează.
Sursa: Apple

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *