In viata e bine sa fii un bou ?

bou,sunt un bou,oare sunt un bou,mad cow,vaca nebunaFacand o analiza a ultimilor 20 de ani nu puteam decat sa ajungem la concluzia ca in viata este bine sa fii un bou, un prost si un incult.

Oare ?????

Cu cat prostia si incultura sunt la un nivel cat mai ridicat cu atat mai mult unora le este mai bine.

Oare ?????

Un bou (si aici nu ne referim la animale, deoarece nu vrem sa jgnim animalele) crede ca le stie pe toate. Un bou crede ca este cel mai inteligent (ATENTIE: NU ne referim la animale). Un bou crede ca este cel mai frumos. Pe un bou nu il deranjeaza decat daca Bianca Dragusanu sau o alta vedeta de cancan are un nou iubit sau iubita. Pe un bou il deranjeaza doar daca comanda la pizza a intarziat. Un bou este stresat cand nu se afla o vaca langa el. S-ar putea sa fie de vina lipsa de lapte de la mama sa sau poate chiar de la tatal sau. Cine stie ?????? Noi nu am fost langa el cand a fost crescut !

Te consideri un bou sau crezi ca nu esti un bou ? Mai citeste sa vezi daca te incadrezi !

Un mare bou crede ca este buricul lumii desi tot un bou e. Un mare bou despre care noi vorbim este atat de bou incat nu-si da seama cat de bou este.

Daca vrem sa tragem o concluzie … ce este un bou ? Pentru noi este foarte clar !

Cand iti dai seama ca esti un bou ?

In primul rand te va deranja ce am scris mai sus. Acesta este primul semn ca esti un bou, desi ti-ai dat seama ca despre tine este vorba. 🙂 Iti dai seama ca este tabloul perfect in care te incadrezi precum un bou care se uita in oglinda !

Daca te duci la servici, crezi ca esti buricul pamantului, cunosti toate procedurile din firma, cunosti perfect domeniul in care lucrezi, atunci nu esti decat un bou. Nimeni nu le stie pe toate !

NUMAI UN BOU CREDE CA LE STIE PE TOATE !

Stii cand poti sa iti mai dai seama ca esti un bou ?

Atunci cand o saptamana la rand faci glume doar la care tu razi si constati ca intr-o saptamana cei care iti erau cat de cat alaturi nu te mai baga in seama !

Raspanditi acest articol sa vedeti daca aveti un bou pe langa voi !!!!

Voi ce parere aveti ? Cine este un bou pentru voi ?

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “In viata e bine sa fii un bou ?

  1. Cori
    29/12/2012 at 23:24

    Cred ca sunt mai multi boi pe lumea asta decat credem :)))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *