Idei de felicitari si sms-uri pentru Revelion

MESAJE DE REVELION

FELICITARI DE REVELION

SMS DE REVELION

De cand s-a ieftinit telefonia mobila, cel mai simplu sa trimiti felicitari sau urari de revelion este sa trimiti mesaje pe retelele de socializare sau sms-uri.

In preajma revelionului toate blog-urile sau site-urile care contin felicitari, urari si sms-uri de Revelion sunt asaltate de catre internauti pentru a trimite cele mai frumoase urari celor dragi si apropiati.

Este normal ca acest fenomen sa se intample intr-o societate pe care noi o numim moderna.

Pentru a veni in ajutorul dumneravoastra va propunem o serie de modele de felicitari, urari si sms-uri pentru revelion.

Alegeti, trimiteti si dati un Like daca va sunt de ajutor:


Fie ca anul care vine sa insemne pentru tine o noua treapta pe care o urci. Iti doresc o viata implinita si fericita! La multi ani!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!

La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

Gandeste-te la trecerea dintre ani ca la o poarta. Poti sa treci prin aceasta poarta in noul an si sa iei cu tine numai lucrurile bune si apoi sa inchizi poarta in urma ta, astfel incat grijile si supararile sa nu te poata urma. La multi ani!

Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un an nou asa cum ni-l dorim !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *