Hainute pentru copii din magazinele online

Internetul de mare viteza este la moda in Romania. Astfel comenzile online au luat amploare, devenind o metoda moderna de shopping.

Trebuie sa recunoastem ca este foarte comod.

Timpul nu prea ne mai permite sa alergam prin Mall si sa ne cautam haine, incaltaminte sau electrocasnice.

Asa au luat amploare comenzile online.

Astazi va vom prezenta un magazin online cu haine si incaltaminte pentru copii.

Foarte impresionati am ramas de produsele de calitate marca Ayan si atunci am inceput sa culegem mai multe informatii pe care sa le impartasim.

Magazinul ofera produse de imbracaminte pentru copii, fabricate in Romania, din materiale de cea mai buna calitate. Majoritatea materialelor sunt din fibre naturale (bumbac, lana, in) create special pentru comfortul copiilor. Hainutele de la Picioru'Gras, marca Ayan by Stefi Tex, sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 1 luna si 14 ani.

Cunoscand magazinele din Bucuresti ne-am hotarat sa comandam hainute pentru copii si de la magazinul online.

Pe site surpriza. Desi ne asteptam sa fim bombardati de reclame si promotii, am gasit un magazin online pe un alb imaculat si cu o poveste foarte frumos scrisa:

"Copiii nostri sunt minunati pentru ca ne iubesc asa cum suntem. Sunt perfecti pentru ca nu ne vad defectele de oameni mari. Copiii nostri ne coloreaza viata, ne fac sa zambim, sa ne emotionam, sa mergem inainte pentru ei… Sa-I lasam sa se exprime liber, sa-si traiasca zambind copilaria, sa se joace cat vor si sa se inalte pana la visele lor. Daca le respectam drepturile, ne vor respecta si ei pe noi. Daca-i iubim, vom fi mereu iubiti. Daca-i crestem frumos, vom imbatrani frumos. Povestea lor abia incepe…
 

Magazinele Picioru’ Gras s-au „născut” ca urmare a pasiunii Mihaelei Rădulescu pentru îmbrăcămintea de copii, Mihaela fiind inspirata de fiul ei, Ayan. Designul colectiilor magazinelor Picioru’ Gras este realizat de Mihaela Rădulescu, Magda Pastrama si designerul Maria Marinescu. De asemenea, aportul Magdei Pastrama de la fabrica Stefi Tex este constant in realizarea colectiilor, design-ul acestora, precum si in alegerea materialelor si a acesoriilor.
Fabrica Stefi Tex este unul din producătorii de top pe piata romaneasca, care aduna in portofoliul clienţilor săi, branduri de renume: Marie Chantal, Ferrari (scaune de masina si cărucioare pentru copii), precum si companii internationale aeriene: Air France, KLM Royal Airlines, British Airways, Lufthansa, Finnair, etc..

Valori fundamentale:

Calitate: Materiale de cea mai buna calitate, majoritatea din fibre naturale (bumbac, lână, in), cusaturile si finisajele produselor realizate la o calitate ireprosabila.
Confort: usor de purtat, linia simpla folosita de designerii nostri oferind un plus de confort.
Simplitate: toate hainele si accesoriile au un design simplu şi de bază. Paleta de culori utilizata pentru produsele noastre are la baza culori naturale."

Pentru cine nu stie inca magazinele Picioru' Gras se afla in Bucuresti (Mall Baneasa, Mall Vitan, AFI PALACE) dar si in mediul online la adresa www.piciorugras.ro

Foarte dragut.

Recomandam.

Astetam si parerile voastre

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “Hainute pentru copii din magazinele online

  1. Madalyna
    19/06/2012 at 11:06

    Am comandat hainute pentru copii online de la magazinul Picioru Gras de mai multe ori.

    Am primit produsele si chiar sunt multumita de calitatea oferita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *