GPS Garmin Nuvi 50LM Full Europe

gps,garmin,nuvi,garmin nuvi,gps garmin,gps garmin nuviDespre GPS Garmin Nuvi 50LM

Suntem intr-o lume in plina dezvoltare a infrastructurii, mai ales in Romania.

Se construieste incet si prost, dar se construieste si atunci un GPS cu hartile actualizate in permanenta a devenit o necesitate.

Un GPS Garmin Nuvi este util ?

Pai hai sa presupunem ca sunteti din Bucuresti sau Galati si trebuie sa ajungeti la o sedinta foarte importanta in cel mai scurt timp posibil si cat mai odihnit la Oradea sau pur si simplu trebuie sa ajungeti la o nunta la Timisoara si sa participati la acest eveniment pana dimineata.

Dotati cu o harta sa spuem ca ajungem, dar cu ce efort si in cat timp ?

VEZI AICI DETALII COMPLETE

Dar daca vrei sa plecati cu familia intr-un concediu in Grecia cu masina familiei ?

Cu siguranta veti avea nevoie de un GPS cu hartile Europei instalate si actualizate.

Stiati ca Garmin face cate patru actualizari de harti pe an ?

GPS Garmin Nuvi 50LM este un GPS auto extrem de util, mai ales pentru faptul ca vine cu Life Map Update (LMU), adica update-uri pe viata ale hartilor preinstalate.

Ce contine pachetul cu GPS Garmin Nuvi 50LM ?

Vezi lista cu toate GPS-urile de la Garmin

In primul rand vine cu harta Full Europe preinstalata la care se mai adauga o ventuza pentru montare pe parbriz, calculator calatorii, cablu de alimentare auto si un scurt manual de utilizare.

Acest minunat aparat detine un touchscreen display de 5 inch, ghidare vocala, avertizare la depasirea limitelor de viteza, navigatie dupa puncte de interes (gasirea dupa spitale, restaurante, benzinarii, etc.).

Dupa cum va spuneam si mai inainte cei de la Garmin fac cate patru actualizari de harti pe an si atunci cu un astfel de dispozitiv compatibil veti beneficia de toate informarile din teren.

Pentru a face update de GPS Garmin nu trebuie decat sa intrati pe www.mygarmin.com si sa va inregistrati produsul, dupa care va trebui sa introduceti Codul de Activare (Activate Gift Card).

VEZI AICI DETALII COMPLETE

Daca v-a placut acest articol va rugam sa ne apreciati cu un Like si un Google +

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *