Frumoasa Adelina Pestritu are probleme de sanatate

Adelina Pestritu, Adelina Pestritu bolnava, despre Adelina Pestritu, Informatii Adelina PestrituFrumoasa bruneta de la Kanal D s-a gandit ca ar fi un gest frumos sa il ajute pe Iurie Darie care este foarte bolnav si a inceput pe facebook o campanie de indemnare la donare de sange.

Marele actor Iurie Darie stie toata lumea ca are grave probleme de sanatate si are nevoie de cat mai multi donatori de sange.

Adelina Pestritu a fost sensibilizata de aceasta nevoie a actorului si astfel s-a prezentat la Institutul de Hematologie pentru a dona sange actorului.

Ajunsa la receptie in timp ce completa un formular a auzit o discutie cu privire la metoda prin care se doneaza sange si frica de ace impreuna cu o tensiune mai scazuta a dus la lesinul frumoasei brutene.

Medicii imediat au luat masuri si dupa cateva investigatii au descoperit ca Adelina Pestritu sufera de suflu sistolic la inima.

Nu vrei si un calculator ?

In urma acestei descoperiri de care Adelina nu stia nimic au determinat-o sa se duca la medici specilisti pentru a vedea ce tratament trebuie urmeze.

Tinand cont si de varsta Adelinei (25 de ani) cu siguranta frumoasa bruneta Adelina Pestritu va trece fara mari dificultati de aceasta problema.

Nu vrei si un calculator ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *