Super FUNNY Fasolea poate dauna sotiei si prietenilor

Ganditi-va bine inainte de a manca fasole la ce aveti de facut in orele urmatoare pentru a nu pati la fel ca prietenul nostru Vadim

Vadim era un baiat timid caruia ii placea sa manance multa fasole, dar ii placea atat de mult incat manca numai fasole in fiecare zi. Bineinteles ca avea gaze, multe si zgomotoase, dar cum locuia singur nu deranja pe nimeni. Intr-o zi a cunoscut o fata superba pe nume Oana si s-a indragostit lulea de ea.
S-a gandit sa o ceara de sotie dar pentu a avea o viata frumoasa alaturi de ea a renuntat la a mai manca fasole.

Dupa un an, la aniversarea casatoriei, sotia il suna la munca si ii spune sa ajunga repede acasa pentru ca i-a pregatit o surpriza care sigur ii va placea. Pleaca Vadim spre casa, dar pe drum se strica masina si ca sa nu mai astepe echipa de la service si sa piarda timpul, pleaca pe jos. In drumul sau trece pe langa un mic restaurant de unde venea un imbietor miros de fasole, miros care trezi in Vadim pasiunea nebuna. Nu s-a putut abtine si a mancat in graba doua portii, gandindu-se ca pana acasa scapa el si de gazele mirositoare de la fasole. Ajuns acasa sotia il intimpina in usa si il leaga la ochi cu un fular pentru a nu dezvalui surpriza prea devreme, il conduce in sufragerie si il aseaza la masa.

Intre timp a sunat telefonul si sotia s-a dus sa raspunda. Vadim avea gaze care il chinuiau si s-a gandit ca acum este momentul cat sotia este la telefon, si a dat cele mai urat mirositoare si zgomotoase parturi sa scape pana se intoarce sotia. Auzind ca aceasta incheie conversatia a inceput sa fluture mainile in aer pt a imprastia mirosul. In scurt timp sotia a venit si i-a spus ca este timpul pentru surpriza … i-a desfacut fularul de la ochii si i-a aratat: TOATA FAMILIA SI COLEGII DE SERVICI erau in jurul mesei, invitata la cina festiva!

Aceasta poveste nu este adevarata si este doar pentru amuzament. Personajele din aceasta poveste sunt fictive si acest articol este un pamflet.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *