Despre neseriosi, neserioase, mincinosi si mincinoase

mincinosi,mincinoase,neseriosi,neserioaseDESPRE PROMISIUNI INCALCATE

DESPRE MINCINOSI SI MINCINOASE

DESPRE NESERIOSI SI NESERIOASE

Poate ca nu o singura data in viata cineva a venit sa va roage sa o ajutati cu bani sau diverse produse pentru care se va rasplati la o data tot de ei stabilita.

Aici nu discutam si de situatia cand acel ajutor il declarati ca fiind cadou sau se precizeaza ca nu va intereseaza cand va recuperati banii sau bunurile.

In acest caz nu putem avea nici o pretentie, altfel inseamna ca “nu avem cuvant” si nu suntem mai presus decat “persoanele” ce se vor simti lezate de acest articol.

Din acel moment aveti 90 % sanse sa aveti in curand, inca un dusman pentru simplul fapt ca ati acordat increderea voastra unei persoane care nu o merita. MARE GRESEALA ATI FACUT !!!!

In majoritatea cazurilor termenul stabilit de persoana respectiva este cu mult depasit, iar de foarte multe ori persoana in cauza incepe sa va ocoleasca sau atunci cand discutati cu ea va muta termenul stabilit pe care bineinteles ca nu-l va respecta si probabil nici nu isi doreste sa il respecte, deci puteti sa va luati gandul de la onorarea promisiunii si sa treceti datoria la pierderi, deoarece nu va mai raspunde nici la mesaje. Cel mai des motiv invocat este faptul ca “nu am bani … te rog sa ma crezi”, iar alti prieteni iti povestesc cat de mult s-au distrat cu persoana in cauza in diverse cluburi, baruri, restaurante fara sa stie de mica “problema”.

Pe acesti oameni nu-i vom numi “jeguri ale societatii” sau “scursuri ale societatii”, deoarece este o eticheta deranjanta pentru cei care trag astfel de tepe si foarte putini isi vor schimba acest comportament infect.

Problema este ca pe langa acest comportament josnic, persoana ajutata incepe sa va vorbeasca de rau si chiar sa considere ca sunteti “nesimtiti” ca va cereti bunurile sau banii inapoi si nici nu dorim sa jignim un jeg in adevaratul sens al cuvantului.

Nu putine sunt cazurile in care un asa zis “prieten” vine si imprumuta diverse obiecte pe care uita sa le inapoieze, iar cand cereti bunurile inapoi incepe un proces de convingere ca acestea au fost inapoiate si nu va mai amintiti. Atunci veti sti din nou ca stati de vorba cu un om care nu are nici cea mai vaga idee despre demnitate si bun simt.

Pe scurt sunt doar persoane nesimtite.

Mare atentie la acest gen de persoane. Pentru a-si atinge scopul se folosesc de nume influente sau de persoane foarte apropiate voua pentru a fi cat mai credibile.

Acest tip de abordare se numeste “trafic de influenta” ? sau este doar nesimtire fara limite.

Sky is the limit !!!

Voi ce parere aveti ? Ati patit asa ceva ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *