Descarca Windows 8 GRATUIT

windows 8,descarca windows 8,windows 8 download,free windows 8 download,despre windows 8,de unde descarc windows 8Iata ca a sosit si mult asteptatul Windows 8.

Microsoft a decis sa ne lase sa descarcam gratuit Windows 8 Enterprise.

Windows 8 este un sistem de operare avansat si este foarte asteptat datorita succesului pe care inca il are Windows 7, dar si pentru faptul ca va exista si o versiune de Windows 8 pentru tablete.

Asteptam cu nerabdare si prima tableta cu Windows 8.

In momentul de fata puteti descarca gratuit Windows 8 Enterprise in versiunile x32 si x64, singura limitare fiind cheia de licenta care expira dupa 90 de zile.

Mai exact dupa ce trec cele 90 de zile va trebui sa reinstalati Windows 8 pe calculatorul dumneavoastra.

Din punctul nostru de vedere are un design reusit, pare sa functioneze foarte bine (nu am avut blocaje), am avut mici probleme la driverele ATI (sa nu uitam ca este totusi o versiune de evaluare si producatorii de componente inca nu au scris drivere pentru Windows 8.

Windows 8 RTM poate fi descarcat GRATUIT (daca aveti Windows Live ID, in caz contrar va faceti unul) DIRECT DE AICI ! Cu ajutorul unul Live ID de la Microsoft aveti acces si la Magazinul Online al Microsoft unde gasiti si cateva aplicatii gratuite. Dupa ce descarcati versiunea dorita de Windows 8 (x32 sau x64) nu va ramane decat sa prajiti imaginea pe un DVD si sa incepeti instalarea.

Echipa CIBOSTECA.ro si colegii de la Digital Helpdesk au ramas destul de placut impresionati de Windows 8 Enterprise Evaluation, dar colegii de la Digital Helpdesk ne-au spus ca este o apreciere de moment si isi pot schimba parerea de-a lungul timpului:

Pare un sistem destul de reusit, dar este prematur sa spunem daca este un produs bun sau nu “, spune Digital Helpdesk prin reprezentantul sau.

Mai jos avem si o mica galerie foto cu noul sistem de operare Windows 8.

[nggallery id=3]

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *