Descarca gratuit noul Teamviewer 8

teamviewer,capturi teamviewer,download teamviewer,descarca teamviewer,descarca teamviewer gratuitTEAMVIEWER

TEAMVIEWER 8

DESCARCA GRATUIT TEAMVIEWER 8

Teamviewer 8 este un program extraordinar de control al calculatoarelor de la distanta si este folosit de milioane de utilizatori atat din Romania cat si din strainatate.

CLICK AICI pentru Teamviewer 8

Cunoscut intre “calculatoristi” ca fiind un program de “Remote Control” este foarte util atunci cand doriti sa va ajutati un prieten sau un membru de familie desi sunteti la multi kilometri distanta.

Cu ajutorul unui ID si a unei parole puteti sa interactionati cu laptopul bunicii, cu calculatorul parintilor sau la fratilor si surorilor in doar cateva click-uri.

Pentru cine nu stie inca, Teamviewer 8 este un program gratuit pentru utilizatorii de acasa cu ajutorul caruia puteti sa va conectati pe un alt PC sau laptop conectate la internet, pe baza unui ID si a unei parole.

Accesarea poate fi facuta de pe calculatoare sau laptopuri cu Windows sau Linux, de pe smartphone-uri si tablete cu Android, sau de pe iPhone, iPad sau Mac.

Mare atentie ca daca doriti sa folositi Teamviewer 8 in mediul de afaceri (la birou) atunci trebuie sa va cumparati o licenta.

Vezi mai multe detalii despre licente si preturi AICI.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *