Declaratii de dragoste si iubire

declaratii de dragoste,te iubesc,declaratii de iubire,mesaje de iubire,mesaje de dragoste,dragoste,iubireIn adolescenta sunt in general cele mai multe sau cele mai mari dezamagiri in dragoste.

Suntem tineri, poate usor mai naivi, cu ceva mai putina experienta de viata si toate aceste lucruri care par marunte pot duce la dezamagiri in dragoste fie din vina noastra … fie din vina partenerului.

Mai devreme sau mai tarziu incepem sa ne dam seama ca de fapt dezamagirea a aparut in urma unei discutii fara sens sau a unui gest necugetat si ne pare extrem de rau.

Acesta este momentul in care iti poti da seama ca poti recuceri persoana iubita si cauti solutii.

Te-ai gandit vreodata ca o serie de declaratii de dragoste pot salva o relatie ?

Din pacate multe persoane se folosesc de declaratii de dragoste si texte siropoase de iubire doar pentru a atinge un scop si acela nu este este IUBIREA.

O declaratie de dragoste sau un mesaj de iubire trebuie transmis doar daca scopul este numai acela de a recastiga iubirea pierduta.

Nu uitati ca cele mai frumoase urari pe care le poti face persoanei iubite sunt cele de “Noapte buna” sau cele de “Buna dimineata”. Cu siguranta persoana iubita va fi foarte incantata sa primeasca un astfel de mesaj pe Facebook (ca doar vede toata lumea) sau chiar pe telefonul mobil sau pe adresa de e-mail de la servici.

Daca esti in pana de idei si criza de timp atunci va ajutam noi cu cateva exemple de declaratii de dragoste sau mesaje de iubire.

DECLARATII DE IUBIRE PENTRU IUBIT SAU IUBITA

Ca sa traiesc am nevoie de bataile inimii. Pentru bataile inimii, am nevoie de o inima. Pentru o inima am nevoie de fericire, iar pentru fericire, am mare nevoie de tine ! Te iubesc !

M-am uitat ieri in portofelul meu si era gol, m-am uitat in buzunar unde am gasit doar cateva monede, m-am uitat in inima si te-am gasit pe tine si atunci am realizat cat de bogat/a sunt ! Te iubesc !

Undeva, cineva sa stii ca se gandeste la zambetul tau, la buzele tale si se bucura de prezenta ta in viata sa. Te rog ca atunci cand esti singura sa iti aduci aminte ca cineva, undeva, se gandeste mult la tine ! Te iubesc !

Iubesc pe lumea asta 3 lucruri ! Soarele, luna si pe tine! Soarele pentru zi, luna pentru noapte si pe tine pentru totdeauna ! Te iubesc !

Tu ai facut culorile mai vii, frumusetea mai pura si placerea mai intensa ! Nu uita ca te iubesc !

Ma faci fericit si cred ca tie iti datorez bucuria de viata, imi umpli viata de un sentiment de bine, de un sentiment ca toate lucrurile sunt asa cum trebuie sa fie ! Te iubesc !

Te iubesc nu numai pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt eu cand sunt langa tine !

Un trandafir as vrea sa fiu, sa te sarut printre petale, somnul sa ti-l veghez pana tarziu, ca sa te simti si tu o floare ! Te iubesc !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *