De unde sa iti iei calculatoare second hand

calculatoare,second hand,dell,dell second hand,hp,hp second hand

CALCULATOARE SECOND HAND

MAGAZINE DE CALCULATOARE SECOND HAND

Din pacate nu toata lumea lumea isi permite sa cumpere un calculator nou (vezi totusi pe eMAG.ro daca gasesti ceva convenabil) si atunci este nevoita sa apeleze la magazine second hand pentru achizitia unui calculator sau a unui laptop.

Desi pare o afacere buna din pricina pretului sunt cateva lucruri la care trebuie sa fii foarte atent atunci cand vrei sa cumperi unul sau mai multe calculatoare second hand.

In primul rand trebuie sa fiti atenti la perioada de garantie. Perioada de garantie poate fi vitala pentru buzunarul dumneavoastra, deoarece un calculator second hand poate ceda in orice moment, datorita perioadei de utilizare epuizate in parte.

Exista foarte multe magazine de calculatoare second hand care sunt prietenoase pana la prima problema aparuta (va spunem din experienta).

Din experienta noastra va putem recomanda magazinul celor de la CITGrup din Timisoara (vezi site www.citgrup.ro).

Cei de la CitGrup ofera in general pentru calculatoare second hand o garantie de 12 luni si partea cea mai buna este ca se si tin de ea. Daca aveti probleme cu produsul, pur si simplu il trimiteti la ei si problema se rezolva.

Nu este de neglijat si faptul ca transportul este gratuit.

Desi exista mai multi vanzatori de calculatoare second hand cu preturi mai mici, trebuie sa stiti ca un pret mic in piata second hand poate insemna o durata de viata foarte mica a produsului.

Inainte sa comandati un produs second hand va recomandam sa va uitati si pe calculatoarele refurbished, care sunt testate de 3 ori inainte de a fi livrate de catre oameni specializati.

Printre marcile comercializate de CITGrup (vezi www.citgrup.ro) sunt nume mari precum HP, Dell, IBM, Fujitsu Siemens ceea ce ridica increderea in produse.

Noi personal am folosit servere refurbished de la ei si am avut probleme doar cu unul din produse, care bineinteles ca a fost reparat in garantie fara costuri suplimentare.

Second Hand sau Refurbished poate fi o varianta buna inclusiv pentru societatile noi infiintate care inca duc lipsa de capital.

V-am convins ?

Veti gasi la CitGrup cele mai bune oferte de calculatoare second hand de pe piata romaneasca.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *