De unde cumpar Windows 8 ?

windows 8,windows,windows 8 logoDin 26 octombrie 2012 Windows 8 poate fi cumparat online de pe eMAG.ro.

De cand Microsoft a anuntat ca pregateste Windows 8, foarte multa lume a inceput sa caute informatii despre noul sistem de operare.

WINDOWS 8 LA CEL MAI BUN PRET

De ce tanjeste lumea la Windows 8 ?

Poate ca succesul inregistrat de Windows 7 a dus la cautarea unui sistem de operare aproape de perfectiune.

Este Windows 8 un sistem de operare bun ?

CLICK AICI PENTRU A COMANDA ONLINE WINDOWS 8 LA CEL MAI BUN PRET

Momentan credem ca este prematur sa spunem acest lucru. Colegii nostri au tot testat Windows 8 incepand de la versiunea Developer Preview si au fost placut impresionati de cum functioneaza.

Mai placut impresionati am fost sa gasim deja drivere de Windows 8 pe site-urile producatorilor de echipamente. HP are de ceva vreme drivere pentru noul sistem de operare (click aici pentru multifunctionale HP ieftine si bune).

Windows 8 este un sistem de operare de ultima generatie foarte puternic ce functioneaza atat pe laptop cat si pe noile tablete ce ruleaza Windows 8. Tabletele ce ruleaza Windows 8 sunt mai atractive datorita faptului ca poti instala Microsoft Office 2010, Microsoft Excel 2010, mai pe scurt suita Microsoft Office 2010. Astfel tableta devine un mini calculator portabil si puternic in acelasi timp.

Nu vrei si un calculator ?

Windows 8 este un Windows reinventat. Este mai performant decat Windows 7 si foarte important este faptul ca poate functiona in Cloud si este regandit pentru a se concentra pe viata ta online.

Care sunt cerintele minime pentru Windows 8 ?

Cerintele minime sunt un procesor de 1000 MHz, 2 GB memorie RAM si un HDD de minim 20 de GB. Recomandarea noastra este sa aveti si o placa video ceva mai din era noastra.

Nu vrei si un calculator ?

Daca aveti deja o licenta de Windows 7 atunci va anuntam ca puteti cumpara Windows 8 cu mai putin de 300 RON, pret valabil doar pentru upgrade.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *