Cum trebuie sa arate camera copilului

mobilier,mobilier pentru camera copiilor,cutie de jucarii pentru copiiCAMERA COPILULUI

CAMERA COPILULUI IN STIL FENG SHUI

AMENAJAREA CAMEREI COPILULUI

CUM SA AMENAJEZI CAMERA COPILULUI

Dupa momentul nasterii si primul contact cu parintii, bebelusul mai are o etapa foarte importanta de parcurs, si anume acomodarea cu camera sa si stabilirea unei relatii intre aceasta si bebelus. Pentru aceasta, e bine de stiut ca orice obiect ales de parinti trebuie sa insufle armonie, stare de bine si confort.

Ce stil le poate imbina mai bine pe toate aceste conditii daca nu principiile feng shui ?

Inceputul oricarei relatii sau oricare etape din viata unui om, indiferent de varsta, trebuie sa confere siguranta.

Camera copilului va fi si universul acestuia, atata timp cat majoritatea activitatilor acolo se vor desfasura. De aceea vom avea grija sa imbinam armonios linistea pentru somn cu spatiul de studiu si cu spatiul pentru joaca. Nu va ganditi ca aveti nevoie neaparat de un specialist feng shui, puteti obtine si dumneavoastra un mediu prielnic copilului dumneavoastra.

Poate te intereseaza si articole pentru gravide

1. In prima faza, e bine sa impartiti camera copilului in trei zone si sa le si delimitati prin mici paravane: unul in care sa poata dormi, in celalalt sa se poata juca unde puteti amplasa asa ceva: PlayHut – Cort de Joaca Cars Classic (click pe denumire pentru detalii), iar in cel de-al treilea sa poata studia sau dezvolta fel de fel de activitati pe etape: Birou Activitati Multiple (click pe denumire pentru detalii).

2. Nu asezati patul cu partea de la picioare indreptata catre usa de intrare dar nici sub fereastra sa nu fie asezat patul. Iata un model de patut: Little Tikes – Pat Masinuta (click pe denumire pentru detalii complete).

3. Asezati biroul de studiu in asa fel incat copilul sa poata sta cu spatele in dreptul unui perete stabil, iar cu fata sa poata privi intreaga incapere. Prin aceasta pozitionare, peretele din spatele sau ii va conferi siguranta de care are nevoie, iar partea din fata ii va crea un climat de liniste intrucat va putea privi intreaga sa camera, nefiind luat prin surprindere de musafirii ce pot intra pe usa. Asa cum v-am obisnuit la fiecare sectiune, am gasit si aici un model ce ar putea sa va inspire: Alex Toys – Birou din Lemn pentru Copii (click pe denumire pentru detalii complete).

4. Nu facilitati crearea de colturi prea ascutite intrucat din perspectiva copiilor acestea semnifica o zona amenintatoare iar reluga feng shui zice ca se creaza energii negative. Aveti grija la mobila sa aiba marginile cat mai rotunjite.

5. La colorarea incaperii evitati nuantele prea tari intrucat pot ameninta echilibrul interior al incaperii. De asemenea, acestea ii pot aduce o lipsa de concentrare si ii vor dauna capacitatilor sale intelectuale. Nu vopsiti camera in nuante de rosu purternic. Puteti opta pentru verde deschis, roz pal, bleu sau galben pal. Lucrul acesta nu este valabil doar pentru pereti, ci si pentru mobilier si accesorii.

6. Una dintre cele mai importante reguli in Feng Shui care se aplica in orice incapere dintr-o locuinta, consta in asigurarea ordinii si disciplinei in incapere. Cu cat se va mentine mai multa ordine cu atat se va putea obtine un climat armonios in camera copilului. Contributia dumneavoastra ca si parinte in aceasta sectiune poate fi amenajarea camerei cat mai lejera, sa achizitionati un dulap de haine destul de incapator si organizat astfel incat sa nu fie nevoit sa isi lase haine aruncate prin camera, sa amplasati cutii de depozitare a jucariilor. Am cautat cateva idee de cutii de depozitare si iata ce am gasit: Worlds Apart – Suport Depozitare Disney Princess (click pe denumire pentru detalii complete).

Periodic, este recomandat ca impreuna cu copiii sa faceti selectia jucariilor. Cele stricate vor fi aruncate, cele de care s-a plictisit copilul sa le donati altor copii.

7. Este foarte important sa existe fereastra in camera copilului si sa se aeriseasca incaperea. Aceasta este o alta regula de baza cand vine vorba de arta asiatica. In fiecare dimineata,

8. Evitati asezarea aparaturii electronice langa pat. Ideal ar fi sa renuntati la produsele electronice intrucat acestea au efecte negative in incaperea in care se doarme si capteaza energia pozitiva. Pentru a nu deranja copilul permanent si pentru a scapa de grija cand sunteti in casa cu el, va puteti achizitiona un se de interfoane care recepteaza si transmit ce se intampla in camera copilului. Iata cum arata un astfel de set: Bertoni – Interfon cu Adaptor White (click pe denumire pentru detalii complete).

9. Daca aveti doi bebelusi, incercati sa nu folositi paturi supraetajate. Pentru ca energiile sa circule corect si camera sa fie in permanenta purificata, patul trebuie sa fie asezat individual pe sol si de preferat ca si cadrul acestuia sa fie sustinut pe picioruse, astfel incat sa existe spatiu intre cadrul patutului si sol, ori sa aveti posibilitatea sa miscati patutul la fiecare curatenie pentru a strange praful ce se aduna in spatii intunecate.

Comanda Pampers Online direct de aici

10. Evitati prezenta sursei de apa in camera copilului. Fie ca e vorba de acvariu, fantana sau tablou cu apa, aceasta fiind un simbol puternic si nu trebuie pastrat in camera in care se doarme.

12. Evitati amplasarea oglinzilor in camera copilului deoarece acesta nu se va putea odihni cum trebuie.

Nu ignorati parerea copilului in amenajarea camerei. In general, el poate simti mai bine ca dumneavoastra ce elemente de mobilier il vor face sa se simta in largul lui si in siguranta, ca de fapt acesta este scopul nostru.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *