Cum sa te lasi de fumat rapid

cum sa te lasi de fumat,tigara,electronica,tigari,electronice,green,smoke,tigara electronica,tigari electroniceCUM SA TE LASI DE FUMAT

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca esti fumator si vrei sa renunti la acest obicei.

Cu siguranta nu iti mai doresti acest lucru poate din cauza ca iti este frica sa nu te imbolnavesti, poate ai constatat ca lumea stramba din nas cand trec pe langa tine, copilul te respinge cand vii de la fumat si lista poate continua.

Majoritatea fumatorilor incearca de mai multe ori sa se lase de fumat, dar dupa o perioada recidiveaza.

Vrei sa stii cum sa te lasi de fumat ?

Trebuie sa stii ca exista doua metode.

Cea mai grea metoda este cea a vointei, dar mai exista si tigara electronica, insa nu voi vorbi despre tigara electronica care se gaseste la tot coltul care va poate expune la pericole mai mari decat fumatul.

In acest articol nici nu vom insista prea mult in explicarea bolilor crunte cauzate de fumat.

Acum a aparut pe piata tigara electronica Green Smoke (vezi mai multe detalii) care a devenit foarte populara printre cei care doresc sa se lase de fumat.

Aceste tigari electronice vor lasa un miros placut, curat si proaspat. Nu veti pierde aroma, plamanii vor fi mai sanatosi, iar in casa sau in masina nu va mai fi acel miros neplacut.

Cum sa te lasi de fumat rapid si eficient

Daca v-ati hotarat sa va lasati de fumat, va recomandam sa incepeti cu Kit Starter Green Smoke (vezi kitul complet). Este solutia ideala pentru incepatori. Are o aroma bogata, un volum mare de vapori. Daca ramaneti fara baterie nu trebuie sa intrati in panica. Kitul contine un incarcator USB, dar si un adaptor de perete.

Aceasta este cea mai simpla metoda de renunta in sfarsit la fumat si este momentul in care vei incepe sa faci mari economii la bugetul familiei.

Tu cand devii nefumator ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *