Cum sa organizezi o petrecere de revelion acasa

Nu stii cum sa organizezi o petrecere de Revelion ?

Vrei sa organizezi petrecerea de revelion la tine acasa?

Daca vrei sa oferi momente memorabile prietenilor tai, CIBOSTECA iti da cateva idei pentru o petrecere de revelion inedita. Secretul va fi intotdeauna atmosfera pe care reusesti sa o creezi, de la vestimentatie, meniu, muzica pana la mici jocuri antrenante pentru invitati. Chiar daca nu toti se cunosc intre ei, dupa aceasta seara cu siguranta isi vor da silinta sa se repete party-ul.

In primul rand stabileste o tema, de exemplu carnaval, anunt-o si impune vestimentatia adecvata temei. Astfel va fi mai usor sa ii introduci in scenariu si sa iti duci planul la bun sfarsit; gandeste-te la un playlist cu mai multe genuri muzicale ca sa ii multumesti pe toti si sa inceapa distractia. Lipeste pe spatele fiecaruia la sosire cate un post-it cu numele unei personalitati,unui actor etc si invitatii pot ghici numele personalitatii punand intrebari cu raspuns „da” sau „nu” celorlalti invitati; umple un bol cu diverse forme si fiecare participant la petrecere, legat la ochi trebuie sa extraga cate un produs din bol si sa ghiceasca ce este intr-un timp scurt, impus de tine; alege cateva melodii si organizeaza un karaoke.

Fa o placinta surpriza cu ghicitori in loc de ravase. Pentru toate jocurile de mai sus trebuie sa existe premii pentru cei care raspund corect si pedepse pentru cei care pierd. Ca si premiu pentru castigatori poti oferi in paharut de tarie baut pe loc dintr-o inghititura iar ca si pedeapsa creaza o cutie in care sa se stranga cate 1 (un) banut de la cei care raspund gresit.

Hai ca mai ai cateva zile sa imbunatatesti, sa adaugi pe lista puncte de atractie si sa stabilesti ultimele detalii.

Nu uita sa ne impartasesti reactii din petrecerea surpiza!

Distractie placuta si un an nou mai bun si plin de realizari!

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *