Cum sa indepartezi petele

pete,haine,eliminarea,sange,pataVrei sa elimini petele de pe haine eficient ?

De multe ori se intampla sa va patati hainele preferate cu vin, ruj, ulei, cerneala sau chiar sange.

Desi petele de pe haine nu sunt usor de scos, trebuie sa stiti ca exista cateva tehnici de indepartare a petelor, indiferent de natura lor.

Pentru asta va trebui sa parcurgeti materialul in totalitate.

Indiferent de factorul care a produs pata va trebui sa actionati impotriva lor cat mai rapid cu putinta.

Iata cateva reguli generale pentru eliminarea petelor de pe haine:

  • Cu cat petele de pe haine sunt mai persistente, cu atat mai greu vor fi de indepartat.
  • Petele de pe haine trebuie tratate inainte de spalare.
  • Pentru o indepartare eficienta a petelor trebuie sa stergeti petele usor, sa nu frecati materialul patat si niciodata sa nu folositi apa calda.

Eliminarea petelor de ruj de pe haine

Pentru a elimina petele de ruj de pe haine va trebui sa frecati cu servetele umede pentru copii sau cu un prosop mai fin imbibat in alcool pana cand pata isi pierde persistenta. Cand pata si-a pierdur din profunzime aplicati un detergent lichid special conceput pentru indepartarea petelor. Recomandarea noastra este Ariel Color & Style (vezi aici detalii).

Eliminarea petelor de ulei de pe haine

Pentru a indeparta eficient o pata de ulei va trebui sa aplicati pe pata un capac cu talc sau pudra pentru copii si asteptati cel putin jumatate de ora. Dupa ce timpul a trecut aplicati o solutie de indepartare a petelor si va recomandam un detergent lichid Ariel Color&Style (vezi aici detalii). Datorita tehnologiei Ariel 3D Actives va oferi tripla actiune impotriva petelor in profunzime.

Eliminarea petelor de vin rosu de pe haine

Daca v-ati patat camasa sau pantalonul cu vin rosu, va trebui sa actionati imediat pentru a nu ramane pata pe haine. Presarati sare pe pata de vin si inmuiati repede in apa rece sau de preferat sa turnati sifon sau apa minerala. Dupa 5 minute aplicati un detergent lichid performant precum Ariel Color and Style (vezi aici detalii) si incercati prin frecare usoara cu un prosop umed sa reduceti consistenta petei. Cum ajungeti acasa puneti la spalat hainele folosind un detergent capsule sau detergent pudra precum Ariel Auto Mountain Spring (vezi detalii aici).

Aceasta metoda este valabila si pentru indepartarea petelor de sange de pe haine.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *