Codecuri si playere audio-video pentru PC

 

Ati cumparat un laptop nou sau ati formatat calculatorul si acum nu mai puteti sa vedeti videoclipuri sau sa ascultati muzica preferata din calculator ?

Acest lucru se datoreaza faptului ca nu mai aveti instalate codec-urile necesare rularii diferitelor formate de fisiere.

Pentru a rezolva aceasta problema nu trebuie sa fiti doctor in calculatoare sau sa platiti pe cineva pentru a va ajuta.

Tot ce va trebuie pentru a face rost de codecurile necesare este o conexiune la internet si un bworser pentru a naviga pe internet.

 

DESCARCA GOOGLE CHROME

Pentru o siguranta mai mare recomandarea noastra este folosirea Google Chrome care in ultimele teste a dat rezultate foarte bune. Descarca Google Chrome Gratuit

K-LITE CODEC PACK

Cea mai populara colectie de codecuri este K-Lite Codec Pack care poate descacata de AICI.

BSPLAYER Gratuit

In materie de playere pentru formate video, o versiune de Free BsPlayer este reomandata. Pentru a copia si a instala ultima versiune de BSPlayer faceti click AICI. Aveti grija sa nu instalati si Toolbar-urile recomandate la instalarea versiunii gratuite. In timpul instalarii veti fi nevoit sa mai instalati automat o serie de codecuri.

WINAMP Gratuit

Winamp este un player de fisiere audio/video foarte popular. Acesta a fost printre primele programele care puteau reda un mp3 in vremea cand muzica pe calculator se limita la ascultarea de .mod-uri, iar fisierele mp3 erau copiate cu discheta. La instalare sa fiti atent sa nu instalati Toolbar-urile recomandate.

Descarca WINAMP Gratuit de aici

Pentru un set complet va recomandam sa mergeti pe site la Adobe si instalati ultimele versiuni de Adobe Flash Player si Shockwave. Daca nu puteti vedea videoclipurile de pe Youtube sau de pe 220.ro cu siguranta va lipseste Adobe Flash Player si Shockwave. Tot de ele aveti nevoie si pentru a juca diferite joculete online.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *