Cel mai mare risc de foamete in Romania si Bulgaria

Cu totii in Romania asta am avut zile bune si zile rele.

Problema este ca am inceput noi romanii sa simtim din ce in ce mai mult cum avem o viata din ce in ce mai grea, deoarece trebuie sa platim hotiile facute de conducerea tarii noastre din 1989 pana in zilele noastre.

Platim asigurari de sanatate si daca doamne fereste ajungem la spital constatam ca nu este personal, trebuie sa ne cumparam medicamente, bandaje, etc. de la farmacii din propriul buzunar, majoritatea asistentelor ne trateaza ca fiind doar niste surse de profit.

Pe langa asta iata ca mai constatam ca se scumpeste painea desi a fost un an agricol foarte bun.

De benzina nu mai zic. Avem contracte paguboase pentru statul roman si din pacate in loc sa plateasca cei vinovati …. tot noi romanii tragem ponoasele si tot noi contribium la REVENIREA DIN CRIZA.

Daca cineva fura o guma de mestecat de nu stiu unde are sanse sa primeasca sapte ani de detentie, iar cei care au furat cu sutele de milioane de euro stau si ne rad in nas, pentru ca statul roman le permite.

Eu deja tind sa cred ca aceasta “CRIZA ECONOMICA MONDIALA” este ca asa zisa “REVOLUTIE DIN 1989” perioada in care se modifica clasele sociale si deja in Romania clasa sociala de mijloc este pe cale de disparitie.

Din pacate Japonia a facut un studiu si a ajuns la concluzia ca Romania este pe locul 1 in Europa ca risc de foamete si pe locul 12 in lume fiind foarte aproape de noi si vecinii bulgari.

Preturile cresc, salariile sunt sub nivelul de supravietuire. Avem un salariu minim de aproximativ 150 de euro pe luna.

Tot in acest timp platim la ENEL cogenerare de energie … care pentru noi aduce facturi mai mari.

Se pare ca nimeni nu vrea sa explice aceste lucruri.

Avem cele mai mari parcuri eoliene din europa, dar nu inteleg cu ce ne ajuta ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *