Ce router wireless sa cumpar ?

router,router wireless,wireless,router pentru acasa,router wireless acasa,router ieftin,cisco,tp-link.dlinkTraim intr-o lume a vitezei si internetul nu se lasa mai prejos.

doar prin eMAG.ro – magazinul tau online de incredere

Furnizorii de internet precum UPC, Romtelecom sau RDS se lupta pentru suprematie. Unii reusesc sa ofere servicii mai bune, altii ma proaste, mult marketing, dar asta este o alta discutie.

Conexiunile de 1000 Mbps par sa bata la usile utilizatorilor si pentru asta trebuie sa fim pregatiti.

UPC deja se lauda cu al sau FiberPower de 120 Mbps (din pacate putini stiu ca are un upload de 6 Mbps, dar asta este o alta discutie) si credem ca batalia se va da in curand pentru conexiuni mai mari de 120 Mbps (ca doar concurenta nu o sa stea cu mainile in san si aici ne referim mai mult la RDS).

doar prin eMAG.ro – magazinul tau online de incredere

Cred ca nu se supara nimeni daca spunem ca din punctul nostru de vedere RDS si UPC sunt cei mai puternici furnizori de internet si televiziune din Romania (ambele cu avantaje si dezavantaje) si reusesc sa ofere conexiuni de internet foarte rapide.

Cum tehnica evolueaza in mod sigue aveti acasa un smartphone, o tableta sau macar un laptop. Mai nou SMART TV-urile se pot conecta la internet pe Wireless.

Cum este posibil acest lucru ?

Pentru a partaja o conexiune de internet la mai multe dispozitive (laptop, smart tv, tableta, smartphone, desktop, laptop, etc) aveti nevoie de un echipament numit router si recomandarea noastra ar fi sa achizitionati un router wireless (CLICK AICI pentru toata lista de Routere Wireless).

Cauti un router ieftin si bun ?

doar prin eMAG.ro – magazinul tau online de incredere

Sincer noi nu va sfatuim sa luati un router ieftin gen Canyon, Edimax sau Serioux, nu din pricina pretului ci din pricina calitatii acestor produse. Puteti sa va orientati catre un router wireless de la Dlink, Asus sau de la preferatii nostri Linksys by CISCO.

Toate modelele de mai sus au porturi de LAN si WAN de 10/100 Mbps.

Ce te faci daca ai o conexiune mai mare de 100 Mbps ?

UPC deja ofera un abonament la internet numit FiberPower 120. Cu un router de 10/100 Mbps (precum cele enumerate mai sus) nu veti putea beneficia de mai mult de 100 Mbps.

In acest caz aveti nevoie de un router wireless care sa detina porturi WAN si LAN de 1000 Mbps (sa nu uitam ca intr-un viitor nu foarte indepartat acest lucru va deveni realitate in Romania).

O recomandare ?

doar prin eMAG.ro – magazinul tau online de incredere

Daca aveti un buget ceva mai restrans va recomandam routerele wireless TP-LINK ce integreaza un switch Gigabit pentru capabilitati sporite de transfer a datelor, si dezlantuie potentialul maxim al retelelor N-abled, eliminand limitarile vitezei de transfer intre conexiunea wired si cea wireless 11n. Astfel, utilizatorii se vor putea bucura de rapiditatea si eficienta cu care vor putea impartasi fisiere complexe precum filme high-definition, in minute in loc de ore.

Recomndarea noastra este totusi sa va achizitionati un router LINKSYS by CISCO. Acestea conecteaza toate calculatoarele, tabletele, Televizoarele Internet-ready si restul dispozitivelor la rate de transfer pana la 300 +300 Mbps si chiar mai mult pentru o experienta placuta in locuinta dumneavoastra.

COMANDA ACUM DE LA eMAG.ro ROUTERUL PREFERAT

Daca doriti sa nu mai vedeti cabluri de retea intinse prin casa va recomandam sa va cumparati un adaptor wireless pe USB si pentru calculatorul dumneavoastra.

CLICK AICI pentru lista de adaptoare wireless

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *