Ce este celulita si cum poate fi prevenita

I: Ce este celulita?
R: Celulita este un termen popular pentru depozitele de celule grase care deformeaza suprafata pielii, creand asa-zisul aspect de „coaja de portocala”.

I: Care sunt cauzele ei?
R: Celulita apare in urma acumularii de tesut gras la nivelul unor zone predispuse, precum soldurile, fesele sau abdomenul.
I: Ce alimente pot ajuta in prevenirea sau inlaturarea celulitei?
R: Pe langa o dieta si o alimentatie sanatoasa, exista anumite alimente care pot stimula si colagenul, pentru prevenirea aparitiei celulitei. Laptele sau branza de soia, somonul, alunele, migdalele, uleiul de masline sunt alimente bogate in acizi grasi si sustin repararea straturilor pielii. Apa este foarte importanta pentru consumul zilnic, si zic asta deoarece cunoastem personal persoane pentru care exista zile in viata lor in care nu consuma decat 200 ml de apa/zi (ceea ce este total gresit) si dulciurile sunt de evitat pe cat de mult posibil.

I: Cum luptam eficient impotriva celulitei?
R: Prin exercitii fizice, consum de produse alimentare nocive cu moderatie, acolo unde exista predispozitii si folosirea de produse cosmetice adjuvante adecvate (tratamente anticelulitice).

Citeste si CUM SA SCAPI RAPID DE CELULITA

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *