Cautati jumatatea pe internet ?

dragoste,iubire,jumatatea pe internetJUMATATEA VIETII PE INTERNET

IUBIREA SI INTERNETUL

DESPRE IUBIREA ONLINE

Dupa cateva zile de cercetare am constatat ca foarte multi baieti si foarte multe fete isi cauta jumatatea pe internet.

Datorita internetului tot mai dezvoltat in Romania se pare ca oamenii au uitat de metodele clasice prin care isi cauta jumatatea vietii lor.

Din pacate cei care isi cauta iubirea pe internet probabil stiu si ce riscuri isi asuma cand se destainuie unor persoane pe care ei cred ca le cunosc.

Mare atentie, deoarece pe internet exista foarte multe pericole la care sunt expusi atat tinerii care isi cauta dragostea pe internet cat si adulti care se lasa pacaliti de fotografii cu persoane atragatoare care promit marea cu sarea si iti spun vorbe dulci.

S-ar putea sa fie pacaleala vietii voastre.

Prin astfel de metode multe fete au crezut ca si-au gasit iubirea cu portofelul plin de bani si au ajuns dame de companie prin bordelurile nemtesti sau chiar mult mai rau, adica pe centura in diverse tari, batute zi de zi.

Nu numai femeile sunt in pericol. Au existat si cazuri in care fete rau intentionate abordau pe internet baieti care se parea ca au stare materiala, iar cand reuseau in sfarsit sa se intalneasca cu iubita virtuala erau jefuiti si abandonati.

Unele persoane au fost grav ranite in urma unor astfel de intalniri ramanand chiar cu sechele in urma loviturilor.

SFATUL NOSTRU: Nu va cautati jumatatea pe internet. Nu cautati iubire pe internet. Pe internet puteti sa va documentati, sa va amuzati, dar sa nu va indragostiti !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *