Care antivirus este mai bun ?

kaspersky,bitdefender,eset nod 32,nod32,panda,antivirus,antivirus ieftin si bun,programe antivirus,cum scap de virusiIntr-o lume digitala intr-o continua expansiune virusii fac parte din viata noastra de zi cu cu.

Poate nu de putine ori ati intrat pe diferite pagini de pe internet si v-ati trezit cu calculatorul sau laptopul virusat.

De ce se isi doreste cineva sa iti viruseze calculatorul ?

CLICK AICI DACA VREI SA CUMPERI UN ANTIVIRUS IEFTIN SI BUN

Pur si simplu pentru a culege date despre calculatoare sau pentru a culege informatii despre conturi bancare, carduri bancare sau pentru a afla diferite parole din calculator.

Toate aceste informatii sunt folosite ulterior in infractiuni informatice si astfel putem fi victime ale infractiunilor sau pur si simplu suntem partasi la infractiuni informatice fara voia noastra.

Cum ne putem apara de virusii informatici ?

Nu vrei mai intai de toate un laptop ? Dar o tableta ?

Aici parerile sunt un pic impartite si problema este mult mai dificila de atat.
O foarte mare vina o are in primul rand utilizatorul care nu detine sisteme de operare precum Windows XP, Windows 7 sau Windows 8 cu licenta si foloseste software pirat care in crack-urile sale de foarte multe ori se regasesc troieni sau keyloggeri, nu sunt atenti la ce link-uri acceseaza si dau curs oricarui mail sau link primit pe Yahoo Messenger, Facebook sau alte retele de socializare (acest mediu este preferat de piratii internetului).

Foarte bine in lupta cu virusii se descurca BitDefender Total Security care se pare ca este cotat foarte bine.

Un alt mare nume in lumea antivirusilor este Kaspersky Antivirus care cu al sau Kaspersky Internet Security protejeaza foarte bine orice calculator sau laptop.

Exista programe antivirus si pentru telefoane ?

Datorita smartphone-urilor extrem de performante din ultima vreme programatorii de virusi s-au axat si pe aceast segment de piata foarte important.

Producatorii de antivirusi (doctorii in devirusare cum ne place noua sa le spunem), iar cei de la Symantec si Kaspersky au realizat si antivirusi pentru telefoane mobile si tablete.

Un antivirus foarte la moda este Eset Nod32 (click aici pentru mai multe detalii), despre care colegii nostri de la Digital Helpdesk ne-au spus ca nu sunt extrem de incantati de performantele acestui antivirus.

Este foarte adevarat ca exista si antivirusi gratuiti precum Microsoft Security Essentials, AVG sau Avira, dar acestia nu ofera o protectie totala si nu recomandam utilizatorilor novice.

CLICK AICI PENTRU CEI MAI BUNI ANTIVIRUSI

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “Care antivirus este mai bun ?

  1. Corina
    21/09/2012 at 16:22

    M-ati zapacit aici.

    Ce antivirus sa cumpar pana la urma ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *