Cardul de sanatate este foarte periculos

cardul de sanatate

Cardul de sanatate este foarte periculos

Pentru ca pe internet au aparut fel de fel de pareri despre cardul de sanatate ne-am decis sa publicam si noi cateva dintre problemele acestui card de sanatate care a starnit o adevarata isterie.

Cel mai mare pericol la care va expuneti este faptul ca acesta poate ajunge pe mana medicilor care folosesc sapunul antibacterian care te infecteaza si astfel te expui unor boli.

O alta mare problema este faptul ca desi teoretic acest card are fonduri alocate nu poate fi folosit la un bancomat si astfel vei sta tot timpul cu gandul la cum sa scoti acei bani si poti sa fii tentat sa faci lucruri prostesti si sa ajungi de rasul lumii.

Daca acest card de sanatate ajunge pe mana unei persoane care va crede ca este o cartela sim cu minute nelimitate risti sa fie taiat pentru a fi introdus intr-un Iphone si va trebui sa astepti ceva timp pana cand va sosi noul card.

Cardul de sanatate te poate pune la cheltuiala. Acesta este un motiv foarte serios pentru care va trebui sa il tii cat mai ascuns. Acesta are data de nastere pe el si astfel lumea poate afla cand este ziua ta de nastere si s-ar putea sa te trezesti cu musafiri nepoftiti la usa. Pizza, sucul, prajiturile costa si nu le poti plati cu cardul de sanatate.

O alta mare problema a acestui card este culoarea. S-ar putea sa nu-ti placa si risti sa intri in depresie, sa ajungi la psiholog si astfel vei mai scoate niste bani din buzunar.

Tinand cont de faptul ca sunt probleme cu decontarile va trebui sa tineti minte inca un cod PIN si astfel vezi ocupa o bucatica din creier cu o informatie inutila.

Acest articol este o gluma si va rugam sa il tratati ca atare.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *