Calea catre un succes garantat in Romania

cheia,succes,succesului,cheia succesuluiAm observat ca multa lume este interesata de un anumit subiect si anume “Calea catre un succes garantat”.

Pentru a reusi sa aveti un succes garantat in Romania puteti incepe prin a lua BAC-ul, dupa care sa terminati o facultate oarecare.

Zic oarecare deoarece in Romania nu se pune accent pe ce stii ci pe cum executi ordinele fara prea multe comentarii ca altfel “ai sa zbori”.

Pentru a avea un succes garantat la locul de munca atunci sa stiti ca aveti nevoie ceva cunostinte in domeniul artei. Vezi aici un tutorial despre arta de a avea succes.

Dupa ce veti constata ca printr-un job nu veti reusi sa faceti mare lucru, va trebui sa va axati pe propriul business ce il veti face din banii economisiti din job-ul avut. Buna asta nu ?

Deschideti o societate, va faceti un plan si incepeti sa visati.

Oameni buni sa stiti ca nici asa nu merge. Incep controale, nu va permiteti angajati si nici nu este interesata lumea de business-ul dvs chiar daca aveti o idee geniala.

Solutia in Romania este alta.

In primul rand ca sa ai mare succes in afaceri trebuie sa fii politician sau sa fii foarte bun prieten cu oameni politici destul de sus pusi. Asta este startul ideal.

Contra unui procent modic (intre 5 % si 25 %) incepeti sa prindeti contracte, oamenii de afaceri care nici nu va bagau in seama acum sunt incantati de ideea dvs.

Acum incepeti sa angajati oameni pe care doriti sa-i motivati, iar afacerea incepe sa mearga bine. Afacerile cu statul roman sunt ideale. Nu investesti nimic, primesti bani multi pe care nu trebuie decat sa-i imparti.

Dupa cativa ani de treaba buna incepe sa nu mai ajunga profitul, ca doar cresc pretentiile. Cheltuielile devin tot mai mari ca doar aurul se scumpeste, masina se invecheste in fiecare an chiar daca e noua, ceasul trebuie fie elvetian, ai un telefon de ultima generatie pe care habar nu ai sa-l folosesti, pui botul la pupincuristi si incepi sa vorbesti foarte urat cu angajatii.

Asa apar rectificarile de buget, schimbarile de personal, ingamfarea si nesimtirea. In acest punct toti cei de langa voi sunt niste incompetenti si numai voi munciti in firma desi nu faceti decat sa cereti.

Cum de la an la an cresc cheltuielile trebuie reduse salariile angajatilor ca si asa sunt niste nenorociti care doar consuma si nu fac nimic.

Acum sunteti un adevarat om de afaceri. Nu stiti sa faceti nimic concret si bani sunt destui de pe urma fraierilor.

Asa incepe sa scada calitatea produselor si a serviciilor prestate.

Cum funduletele pupate nu vor fi totdeauna la putere sau se ridica cu pretentii tot mai mari, incepe declinul.

Asta este portretul a peste 65 % de afaceristi din Romania.

Concluzia: Nu conteaza ca esti prost, destept, slab, gras, nesimtit pentru ca Tabla impartirii este cheia succesului, daca ai relatii!

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *