Bye Bye Windows XP

windows xp,windows,xp,windows xp logoWINDOWS XP

MICROSOFT RENUNTA LA WINDOWS XP

WINDOWS XP RAMANE ISTORIE

Windows XP, lansat in anul 2001 este considerat cel mai bun sistem de operare pana la Windows 7.

Din pacate Microsoft a anuntat ca incepand cu data de 8 aprilie 2014 nu va mai sustine acest sistem de operare sub nici o forma.

De unde poti sa cumperi Windows 8 ?

Nu este o veste extraordinar de buna pentru multi utilizatori. Windows XP inca este un sistem de operare foarte folosit mai ales in mediul business.

Foarte mult vor fi afectati producatorii de case de marcat care inca nu au drivere construite pentru Windows 7 sau Windows 8, producatorii de cantare electronice si foarte multe societati comerciale care au solutii software dezvoltate pentru Windows XP.

Este foarte posibil ca aceasta sa fie o strategie a companiei Microsoft pentru a vinde cat mai bine noile sisteme de operare (Windows 8 si urmatoarele versiuni de Windows ce vor aparea).

Foarte multi fani ai sistemului de operare Windows XP sunt foarte dezamagiti de aceasta decizie si doresc sa treaca pe Linux, ceea ce intre noi fie vorba nu este un lucru rau.

Din pacate este un ciclu normal. Sa nu uitam ca asa s-a intamplat cu Windows 95, Windows 98, Windows NT si restul.

Vezi si informatii despre telefoane inteligente Samsung cu Android

Windows XP, fie ca ne convine sau nu, este depasit si credem ca de fapt suportul pentru Windows XP a inceput sa fie din ce in ce mai slab de cat s-a lansat Windows 7.

Daca sunteti hotarati sa treceti pe Linux atunci va recomandam Ubuntu, Debian, Fedora, CentOS, Kiwi Linux sau OpenSuse.

Daca sunteti persoana fizica si doriti sa treceti pe Windows 8 atunci va dorim succes atunci ar trebui sa cunoasteti cateva informatii despre el. VEZI DETALII DESPRE WINDOWS 8 AICI

In cazul in care sunteti persoana juridica va recomandam Windows 8 cu licenta: VEZI DETALII AICI

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *