Bufetul de fructe sculptate pentru nunti si botezuri

 

Sculpturile din fructe si legume nu trebuie sa lipseasca de la nunta ta !

Ele vor fi deliciul invitatilor tai si vor aduce un aer proaspat, original, datorita detaliilor si structurii elaborate.

Alaturi de o fantana de ciocolata, iti poti surprinde invitatii cu bogatia de culori si diversitatea unui bufet de fructe sculptate si modelate in diverse forme.

Bufetul de fructe sculptate

Deoarece florile au o insemnatate aparte in viata tuturor, intr-un moment deosebit al vietii, cum este nunta, rasfata-te cu un bufet cu totul si cu totul special realizat din sculpturi in fructe.

Indiferent de sezon, primavara, vara, toamna sau iarna poti oferi invitatilor tai flori si pasari din fructe sau animale din legume, armonios si atent sculptate pentru a desfata privirile si gustul. Sculpturile in fructe se pot efectua in pepene verde, pepene galben, ananas, mango, mere, pere, portocale, lamai, kiwi, papaya.

Arta orientala a sculpturii in fructe

Arta sculpturii in fructe si legume este originala din Estul indepartat: China, Thailanda si Japonia, avand o traditie de mii de ani. In China, pentru realizarea decoratiunilor, design-urilor florale in fructe si legume, artistii folosesc o varietate mare de ustensile, cutite, iar piesele realizate reprezinta, in general, animale si turnuri.

Thailandezii se remarca prin dibacia lor de a sculpta in fructe si legume cu un singur cutit cu lama flexibila, realizand decoratiuni florale diverse.

Aceasta tehnica de lucru este foarte greu de invatat de europeni, de aceea si manualele de sculptura sunt realizate printr-o combinatie de metode de lucru chinezo-thailandeze extrem de elaborate.

Chiar daca este greu sau imposibil pentru unii, echipa Bufete.ro se mandreste cu aceste opere de arta.

Daca doriti sa beneficiati de cele mai bune preturi pentru organizare de nunti, botezuri sau organizare de majorate nu trebuie decat sa contactati o echipa de profesionisti:

CIBOSTECA.ro recomanda BUFETE.ro

 

E-mail: bufeteconstanta@gmail.com

Telefon: 0766 78 22 94

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *