Britney Spears motorul muzicii pop din anii 90

Britney Jean Spears este nascuta pe data de 2 decembrie 1981 in Mississippi.

Este o cantareata americana, dansatoare, compozitoare, iar ocazional este actrita, producatoare si scriitoare.

Britney Spears a avut prima aparitie la televizor in 1992 ca participant la programul “Star Search”.

Conform Zomba Label Group, ea a vandut peste 83 de milionane de discuri in lume si peste 190 milioane de singele-uri.

Printre piesele de rezistenta ale lui Britney Spears se numara „Oups…I Did It Again”, „Toxic”, „I’m A Slave 4 You”, „Baby One More Time”.

Britney Spears a fost motorul ce a propulsat pop-ul in anii ’90. Calcand pe o poteca batatorita de Spice Girls si Backstreet Boys, tanara s-a transformat intr-un adevarat fenomen. Nu numai ca a vindut milioane de discuri dar a fost o figura constanta a vietii muzicale, indiferent de ceea ce facea sau nu facea. Succesul ei isi gasise rival doar in succesul lui Jennifer Lopez. Inca de la inceputul carierei, sex appeal-ul lui Spears a fost o coordonata importanta a imaginii ei.

La jumatatea lunii februarie 2010, Britney Spears a participat la o sedinta foto pentru noua colectie a firmei de imbracaminte Candie’s, pozele fiind foarte putin prelucrate in Photoshop. Cantareata pare mult mai naturala si, zic unii, corpul ei arata foarte bine, in ciuda faptului ca talia de viespe a cam disparut. Cei de la Candie’s au postat pe net atat poze facute in studio, cat si varianta lor finala, pentru a nu mai exista suspiciuni cum ca s-ar folosi prea mult de Photoshop pentru a o face pe Britney sa arate perfect.Fotografiile au fost facute de Annie Leibovitz, Mark Seliger si Terry Richardson, iar noua colectie Candie’s se numeste Through The Lens.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *