Noul Apple iPhone 5 in buzunarul tau

iphone,iphone5,iphone 5,poze iphone5,poze iphone 5Telefonul mobil Apple iPhone 5 este ultimul model de smartphone a celor de la Apple.

Apple iPhone 5 a fost atat de asteptat de catre pasionati incat multi au plecat sa-l cumpere din alte tari in care iPhone 5 a fost lansat spre vanzare mult mai devreme decat in Romania si au inregistrat un real success.

In Romania intrarea lui iPhone 5 a fost mult mai timida, dar vanzarile arata ca este un smartphone foarte dorit. Cine nu si-ar dori sa primeasca cadou un iPhone 5 ?

De ce iubesc fanii Apple iPhone 5 ?

Pai au de ce !

In primul rand iPhone 5 are un nou design. Este dotat cu un procesor A6 foarte puternic si este cel mai rapid smartphone de la Apple. Procesorul A6 este de aproximativ doua ori mai puternic decat A5-ul de pe iPhone 4s si 1 GB memorie RAM.

CLICK AICI PENTRU DETALII DESPRE iPhone 5

Datorita procesorului A6 aplicatiile se deschid aproape instantaneu, iar memoria RAM ajuta si ea.

Sa nu uitam ca inca mai sunt pe piata mini laptop-uri cu o memorie RAM de 1 GB.

FA-TI CADOU UN Apple iPhone5

Stim ca fanii SAMSUNG nu sunt de acord cu el datorita pretului si a programelor gratuite oferite de Google Play, dar pentru fanii Apple este considerat o bijuterie.

iPhone 5 chiar este o bijuterie. iPhone 5 are o grosime de 7,6 mm si cantareste doar 112 grame. Ca idee pentru detinatorii de iPhone 4s, sa stiti ca iPhone5 este cu aproximativ 20 % mai subtire si mai usor decat modelul anterior.

Noi am fost foarte incantati de aceasta noua bijuterie de la Apple numita iPhone 5.

iPhone5 este dotat cu un Retina Display de 4 inch, are wireless dual-band (pana la 150 Mbps), o camera principala de 8 Mp si o camera secundara de 1,2 Mp, are pe el sistemul de operare iOS 6 de la Apple, si sa nu uitam de bateria mult imbunatatita fata de alte modele.

Culorile disponibile pentru iPhone5 sunt alb si negru (Vezi aici mai multe detalii despre iPhone 5).

Pretul nu este chiar mic, dar noi credem ca merita, sau poate prindeti reduceri la iPhone 5 de sarbatori.

Voi ce ziceti ?

FA-TI CADOU UN Apple iPhone5

 

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *