Apple cumpara piese de la Samsung

armiPhone 5 sau Samsung Galaxy S4 ?

Este o intrebare buna.

Stiati ca Apple cumpara piese de la Samsung ?

Cu toate ca pe piata actuala de smartphone-uri si tablete este o lupta puternica intre Samsung si Apple, se pare ca cele doua au foarte multe in comun.

Compania sud-coreana Samsung produce pentru Apple microcipuri pentru iPad si iPhone, iar in momentul de fata Apple este unul dintre cei mai mari clienti ai Samsung pentru microcipuri si cipuri de memorie.

Pana in iunie anul curent Apple mai cumpara de la Samsung si ecrane de inalta rezolutie.

Pentru ca mai zilele trecute un impatimit al marului muscat incerca sa faca glume ca Samsung produce aparate de aer conditionat si mai putin telefoane, acum zambesc si ma gandesc daca un iPhone 5 sau un iPad are freon sau nu.

Poate ca multi nu vor fi de acord cu noi, dar totusi vom face o mica comparatie intre cei doi rivali.

Concluzia noastra este ca Apple din nou se bazeaza pe strategii puternice de marketing si cam atat.

Daca este sa facem o mica analiza la rece intre iPhone 5 si Samsung Galaxy S4 va trebui din start sa specificam ca iPhone 5 detine un procesor Apple A6 (Dual Core la 1,3 GHz) fata de Samsung Galaxy S4 care detine un Quad Core la 1,9 GHz.

Daca ne uitam la camerele foto de pe cele doua smartphone-uri observam ca iPhone 5 are o camera foto de 8 MP cu o rezolutie foto 3264 x 2448, iar Galaxy S4 are o camera foto de 13 MP cu o rezolutie foto de 4128 x 3096. Cand vine vorba despre camera secundara iar avem o diferenta destul de mare, dar cel mai bine utilizati cele doua link-uri de mai jos pentru a face o comparatie singuri.

Vezi aici detalii tehnice si detalii de pret pentru iPhone 5

Vezi aici detalii tehnice si detalii de pret pentru Samsung Galaxy S4

La design nu ne dam cu parerea pentru ca gusturile nu se discuta.

Daca discutam despre pretul celor doua telefoane la liber observam o diferenta destul de mare si atunci ne intrebam daca se merita sa luam un iPhone 5 care este mai scump decat Samsung Galaxy S4 in conditiile in care Samsung este furnizor de componente pentru Apple, iar detaliile tehnice le departajeaza bine.

Vezi pe incont.ro mai multe detalii despre acest subiect

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *