Aparate foto Samsung

samsung,aparat foto,aparat foto digital,samsung galaxy cameraAPARATE FOTO SAMSUNG

APARAT FOTO SAMSUNG

APARATE FOTO DE LA SAMSUNG

Fie ca vrem sau nu trebuie sa recunoastem ca SAMSUNG a reusit ne impresioneze in ultimii doi ani cu produsele lor.

In timp ce vanzarea telefoanelor inteligente Samsung creste, cei de la Samsung au fortat nota si au scos pe piata aparate foto digitale Samsung foarte performante.

Un aparat foto digital poate fi un cadou perfect pentru diverse ocazii.

Cel mai apreciat aparat foto de la SAMSUNG este un aparat foto digital Samsung Galaxy Camera EK-GC100 cu sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean. Aparatul foto poate fi conectat la internet prin 3G/4G sau WiFi.

Samsung Galaxy Camera EK-GC100 are un afisaj tactil HD Super Clear de 4.8 inchi, Voice Control, zoom optic de 21x si multe altele. Detalii complete despre Aparat foto digital Samsung Galaxy Camera EK-GC100, 16.3 MP, 3G, Wi-Fi, Android 4.1, Black

Daca nu va permiteti un astfel de aparat foto sau daca nu sunteti convinsi ca aveti nevoie de un aparat foto digital Samsung cu Android, atunci puteti sa optati pentru Aparat foto digital Samsung WB100, 16.2MP, Black sau Aparat foto digital Samsung ST150, 16MP, Wi-Fi, White. Ambele sunt aparate foto digitale performante (click pe denumire pentru detalii complete).

Cei de la Samsung s-au gandit si la categoria de clienti care nu au nevoie decat de un aparat foto cu ajutorul caruia sa reuseasca sa isi faca un album de familie.

Astfel a aparut si un Aparat foto digital Samsung ST72, 16MP, Black care este un aparat foto perfect fara extraordinar de multe pretentii, dar totusi destul de performant.

Daca doriti un aparat foto digital Samsung mai ieftin atunci cu siguranta puteti opta pentru Aparat foto digital Samsung ES95, 16MP, White.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *