Anul calului de lemn in 2014

anul calului2014, anul Calului albastru sau verde de Lemn

Anul Calului va incepe la 31 ianuarie 2014 si se va incheia la 18 februarie 2015.

Calul este una dintre cele 7 comori din budism si simbolizeaza iubirea si perseverenta.
Datorita simbolului calului, in acest an oamenii pot avea imaginatie mult mai dezvoltata, pot descoperi abilitati extraordinare si vor lua decizii neasteptate, dar eficiente. Oamenii creativi si vor bucura din plin de acest an, vor gasi solutii neasteptate.

Culoarea albastra va facilita indeplinirea obiectivelor inalte, culoarea vede este culoarea sperantei. Elementul lemn care este asociat cu fosta naturala, va face ca oamenii care au un obiectiv de atins sa inlature cu usurinta din calea lor obstacolele.

Pentru sectorul dragoste si familie, atragem atentia asupra celor doua trasaturi caracteristice anului 2014: emotivitatea si aventurismul. Puneti accent pe familie si sentimente in acest an.

Pe plan sentimental, Calul sustine numai relatiile serioase, bazate pe iubire reciproca. Casniciile din interes sint sortite destramarii. Greu o vor duce si cei ce se joaca cu sentimentele altora, manipuleaza relatiile sau se comporta usurati
Un alt aspect important in anul chinezesc al Calului de lemn: necesitatea de a-i lasa fiecaruia suficienta libertate de miscare. Calului de Lemn nu ii place sa fie dominat si nu va accepta niciodata acest lucru.

Cei nascuti in anul calului, vor avea sanse si reusite si in sectorul banilor.

La sectorul sanatate, caii vor sta bine si nu vor intampina probleme daca vor trece la un regim alimentar sanatos si daca vor avea grija de ei.

Anul Calului promite sa vina cu o multime de cadouri si de surprize. E perioada perfectionarii fiecarui domeniu din viata omului, a dezvoltarii personale. Calul are un simt deosebit pentru dreptate, e foarte intelept si intuitiv. Persoanele cinstite si sincere vor fi favoritii acestui an si se vor bucura de noroc in toate domeniile vietii. Vor avea parte de vremuri grele mincinosii, incorectii, aventurosii si profitorii. Pe linga problemele financiare, anul le va aduce rupturi in relatiile de prietenie, parteneriat si dragoste. Singura cale de a evita aceste lucruri e sa se schimbe in interior.

In 2014, evitati cheltuielile inutile !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *