Antivirus ieftin si bun pentru acasa

bitdefender,kaspersky,bitdefender antivirus,kaspersky antivirus,magazin onlineVirusii v-au napadit calculatorul ?

Vrei un antivirus ieftin si bun ?

In ultimii ani virusii informatici au luat amploare si sunt din ce in ce mai greu de detectat.

Nu este deloc placut sa pornesti laptop-ul dimineata (recomandam laptopuri HP) si sa constatati ca sistemul de operare (Windows) nu mai porneste, iar seful te impinge de la spate sa ii dai mai repede rapoartele.

Cine este de vina ?

Probabil ca aveti un virus in calculator care va sicaneaza. Pe langa situatia de mai sus exista si posibilitatea sa nu va dati seama ca in calculatorul dumneavoastra se afla programe care transmit unei persoane sau unui grup de persoane, informatii confidentiale din calculatorul dumneavoastra precum datele de pe card, documente utilizate, user si parola de Facebook, Tweeter, Google + sau Yahoo Messenger.

Stiti ca un rau poate fi evitat daca il previi ?

Tocmai pentru a preveni o situatie neplacuta precum cele de mai sus va recomandam sa aveti instalat pe calculator un antivirus puternic.

Care antivirus este cel mai bun ?

Cele mai utilizate programe antivirus sunt BitDefender Total Security (vezi cele mai noi versiuni de BitDefender) si Kaspersky Internet Security (vezi cele mai noi versiuni de Kaspersky).

Ca si cerinte de sistem pentru BitDefender sau Kaspersky este suficient un procesor la 800 MHz (recomandat peste 1000 MHz) si 1 GB memorie RAM (recomandam peste 2 GB).

Ambii antivirusi sunt un o solutie de temut pentru virusi, dar asta nu inseamna sa fiti neatenti si nu uitati ca poate 10.000 de oameni lupta impotriva virusilor in timp ce peste 200.000 de oameni realizeaza virusi.

Aveti grija cum utilizati calculatorul pentru a-l mentine cat mai in siguranta.

Sa aveti in vedere ca un program antivirus trebuie actualizat in permanenta. Daca va expira cheia va recomandam innoirea acesteia cat mai repede cu putinta.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *