Andreea Ibacka (Patrascu) vedeta Acasa TV

Nume real: Andreea Ibacka
Data nasterii: 18 August 1985
Zodia: Leu
Locul nasterii: Bucuresti, Romania
Starea civila: casatortita
Inaltime: 1,64m
Culoarea ochilor: albastri
Culoarea parului: blond
Hobby-uri: motocicletele, cartingul, gimnastica, inotul, dansul
Educatie: 2004 – 2008 Academia de Studii Economice, Facultatea de Comert, Bucuresti; 2000 – 2004 Liceul Spiru Haret (profil Matematica – Informatica), Bucuresti si ceva vreme a lucrat la o banca unde era consilier de credite la persoanele fizice.

In televiziune a ajuns din intamplare, partcipand la un casting realizat de postul Acasa tv, unde lucreaza si in prezent.

La casting se cauta o fata blonda cu ochii albastri, pentru o noua telenovela, iar Andreea a fost cea aleasa atunci. Rolul primit a fost cel al Irinei Dumbrava unul din personajele principale feminine din telenovela “Inima de tigan”.

Andreea Ibacka a atras simpatie rapid datorita acestui rol, iar telenovela a fost difuzata in anul 2007 si de atunci a ramas in aceasta breasla a postului Acasa Tv. Aceasta telenovela a fost practic o rampa de lansare, dupa care a fost aproape nelipsita din productiile romanesti.

In 2008 a fost co-prezentator la emsiunea “In al 9-lea cer”, dar in acelasi timp juca si in telenovela “Regina” unde a interpretat-o pe Irina Dumbrava Fieraru, continuarea povestii la Inima de Tigan.


VIDEO ANDREEA IBACKA (PATRASCU) IN TELENOVELA INIMA DE TIGAN


Actrita a mai jucat si in prima telenovela de epoca, “Aniela” si in “Iubire si onoare”.
Andreea Patrascu s-a casatorit cu foarte bine cunoscutul prezentator de la Acasa tv, Cabral Ibacka pe 4 iunie 2011.

Anul acesta a participat si la emisiunea Dansez pentru tine unde a avut rezultate foarte bune si ne-a demonstrat tuturor cat de emotiva este.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *