Alegeri in 2012 si ce ne dorim noi de la noul guvern

Alegerile din 2012 sunt cruciale din punctul nostru de vedere.

Deja romanii sunt foarte aproape de cel mai inalt prag al saraciei care pare sa se adanceasca.

Multi au visat sa isi cumpere o casa, sa isi faca o afacere, dar din pacate suportul guvernului roman se pare ca a lipsit cu desavarsire.

In continuare s-au imbogatit apropiati ai guvernelor, fosti generali de armata sau fosti/actuali membri ai serviciilor secrete, oameni care au furat de la stat mii de miliarde de euro sau dolari si cu ajutorul lor tara a ajuns intr-un impas financiar.

Sunt oameni care trebuie sa supravietuiasca cu un salariu de 1000 ron in conditiile in care chiria unei garsoniere este 150 euro pe luna si suntem indemnati sa crestem natalitatea, dar din nou ne lovim de palmele date de guvernul nostru care se pare ca in continuare face mult prea putin pentru noi.

Am micsorat pensiile (in foarte multe cazuri s-a actionat pe buna dreptate), s-a marit TVA-ul (s-a demonstrat ca a fost una din cele mai proaste masuri care au fost si recunoscute), salariul minim pe economie este mult sub pragul de supravieturire, am avut impozit forfetar care a distrus foarte multe firme care prestau servicii de calitate la preturi mici, construim sau mai exact ne prefacem in fata lumii ca noi construim autostrazi desi preturile sunt enorme fata de alte state si sa luam in calcul si faptul ca incepem autostrazi dar nu le terminam pe motive stupide.

Ca sa ne facem o imagine a Romaniei care este membra a Unuinii Europene va rog sa va documentati de nivelul de trai al oamenilor din Delta Dunarii (inca mai considera unii ca o masa de biliard este un trimis al necuratului pe pamant care inghite bile), nu au sosele, folosesc inca lampi de gaz si principalele discutii sunt Ion Iliescu, razboiul si rusii si cum fata un animal.

Tot in minunata Delta Dunarii si aici am sa exemplific Periprava, Sfistofca, C.A. Rosetti, Letea sau Cardon (sat pe cale de disparitie) au loc violuri nepedepsite, nu au medic, lumea nu se duce la medic sa solicite prezervative sau anticonceptionale pentru ca se fac de ras in sat, au primari care nu au habar de administratie publica, nu exista serviciu de salvare (daca este nevoie de ambulanta atunci se trimite una de la Tulcea care este la cel putin 6 ore distanta), nu exista canalizare, apa potabila este luata din fantanile pline de viermi si alte miscatoare.

Tot ce ne dorim de la noul guvern este sa lucreze in interesul cetateanului si ne dorim mult de tot sa fim RESPECTATI !!!!!!

SA FIM RESPECTATI inseamna sa beneficiem de ceva in urma impozitelor si a taxelor platite de noi toti.

Imi doresc mult sa am unde sa-mi duc copiii la cresa, gradinita, scoala unde sa fie in siguranta.

Noi romanii ne dorim mult sa nu mai avem grija mesei necesare de zi cu zi.

Vream si noi sa beneficiem de pensii si asistenta medicala.

Ne puteti oferi ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *