Ai o nunta sau un botez si vrei ceva special ?

Iubirea este un sentiment greu de controlat si odata activat cu greu aceasta va putea fi stinsa.

O iubire in general duce la casatorie si atunci intri in febra cumparaturilor pentru nunta, dar vrei sa oferi invitatilor si ceva special, ca doar o data te casatoresti si va intalniti la un asemenea eveniment fiind chiar tu personajul principal.

Foarte importanta este asezarea meselor, dar daca doriti ceva special care sa ia ochii invitatilor atunci aveti nevoie de un bufet de fructe realizat de experti in arta culinara.

De-a lungul timpului am observat ca bufetele de fructe si fantanile de ciocolata au atras de fiecare data atentia si am facut cateva cercetari.

Am inceput sa cautam pe google bufete de fructe si am reusit sa dam de o persoana care a adus fructe sculptate la mai multe nunti unde fructele sculptate in diverse forme ne-au atras imediat atentia.

Stand de vorba cu Daniel de la bufete.ro ne-am dat seama ca pentru ei nu este o joaca si chiar sunt doctori in meseria lor. Am dat de o echipa care pe langa arta culinara sunt foarte buni bucatari cu o capacitate organizatorica demna de invidiat. Multi manageri de restaurante si-ar dori oameni ca ei.

I-am rugat sa ne arate fotografii cu fel de fel sculpturi de fructe, iar acestia in loc sa e arate fotografii s-au apucat sa sculpteze un pepene rosu chiar in fata noastra, demonstrand ca sunt stapani pe ceea ce fac.

Pe langa cartile de vizita lasate de cei de la bufete.ro am gasit si carti de vizita de la Nikos Events care ne facea o invitatie pe blog-ul Nicoletei blog.nikos-events.com care ne invita la un pensat si la o demonstratie de makeup.


NICOLETA ARGHIR

Un pensat de invidiat

Un machiaj in tendinte

Un ten perfect

ID Messenger: koli_nico@yahoo.com

E-mail: nicoleta.arghir@gmail.com

Telefon: 0762 169 400 (Cosmote)

Daca tot se apropia un eveniment ne-am facut o programare la pensat impreuna cu o viitoare (actuala) miresica pentru un pensat si un machiaj. Am fost abordati intr-un stil profesional si chiar ne gandeam care va pretul platit pentru aceste servicii.

Foarte surprinsi am fost cand am vazut ca pe langa amabilitatea de care a dat dovada pensatul si machiajul au fost organizate in doua zile, pentru a nu prezenta roseata in zona sprancenelor. Am zis “super” ca la asta nu ma gandisem.

Pretul platit a fost unul modest.

Miresica a fost foarte incantata de cum a aratat in ziua nuntii si a ramas clienta fidela.

Daca pana aici pare ceva foarte normal sa existe astfel de oameni am constatat ca cei doi lucreaza strans legat cu o vizionara in ale nuntilor. Stand de vorba cu Steliana aceasta ne-a explicat ca fiecare nunta are in general o tema, iar accesoriile vor trebui sa se incadreze foarte bine in tema nuntii.

Steliana ne-a demonstrat ca are o capacitate organizatorica foarte bine dezvoltata si ne-a ajutat cu organizarea nuntii fara ca noi sa ne mai stresam. A fost botezata de catre noi “Pilula AntiStress”.

Este zambareata si cand vezi ca este stapana pe situatie atunci cand se organizeaza o nunta, iti iei o piatra de pe inima.

Tot cu ajutorul Stelianei am gasit formatia Albatros din Constanta, decoratii si fel de fel de accesorii.

Nume de cod: “AntiStress”

Numele: Steliana

Telefon: 0723 550 723

E-mail: stely_ka@yahoo.com

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *