ACTA – utilizatorii de internet urmariti de providerii de internet ! STOP ACTA !

Se pare ca am ajuns la limita suportabilitatii comportamentului politicienilor din ziua de astazi.

SPUNE STOP ACTA ! AntiACTA ! OPRITI CENZURA

S-a semnat la Tokio de catre Romania Tratatul Comercial pentru combaterea Contrafacerilor (ACTA) fara a se face o dezbatere publica.

Normal era ca se faca o dezbatere. Tari precum Rusia, China, Africa si America Latina lipsesc din acest tratat. Noi romanii fiind reprezentati de europarlamentari care sa ne apere drepturile si tara habar nu au avut ce au semnat.

Mai rau este faptul ca nici premierul Romaniei nu stie despre ce este vorba.

Emil Boc a declarat ca “Nu am datele sa ma pot pronunta in acest moment cu privire la intrebarea dumneavoastra, nu am o asemenea informaĊ£ie”.

Nu vreau sa condamn pe nimeni, dar prin acest tratat tinut in secret practic providerii nostri de internet cu care avem contract si care ne ofera acest serviciu vor fi obligati sa monitorizeze tot ce fac clientii lor si sa ne raporteze la asa zisa Politie Informatica cu privire la activitatea noastra, care vor avea voie sa intre peste noi in casa daca ei cred ca este ceva suspect in activitatea noastra online.

Se doreste probabil la nivel global (cu exceptia catorva state) INDOBITOCIREA OMENIRII pentru a putea fi manipulati mai usor.

Paguba in bugetele companiilor care vor beneficia de acest tratat va fi mult mai mare. In cazul in care se va aplica acest tratat propun timp de SASE LUNI SA NU MAI CUMPARAM FILME, SA NU MAI CUMPARAM CD-uri cu MUZICA, SA NU MAI CUMPARAM SOFTWARE.

Incepem sa fim ingraditi cat mai mult si asta cred ca deranjeaza pe foarte multa lume. Vorbim de democratie si libera exprimare, iar mai marii acestei europe teoretic unite incearca prin metode comuniste sa ne urmareasca pas cu pas.

Pe vremea comunistilor era Securitatea pe care toata lumea o injura (nu ma refer la populatie ci la cei mai mari de la putere si din opozitie) si acum infiintam Politia Informatica. Practic nu va mai semna nimeni un document de colaborare si furnizorii de internet precum RDS, UPC, Romtelecom, iLink, etc. sa ne toarne la autoritati oferind informatii despre viata noastra online.

CONSIDER ACEST TRATAT UN ABUZ !!!

De ce s-a semnat acest tratat in secret ? Ce ascunde in realitate acest tratat ? Cand vom avea si noi oamenii de rand dreptul sa stim ce se intampla ?

Probabil mai marii Uniunii Europene au gasit cheia iesirii din criza asta nenorocita si asta era ultima problema a omenirii. STOP ACTA !

STOP ACTA !

Vreau ca EUROPARLAMENTARII ROMANIEI sa ne explice public ce este cu acest tratat !!! Stau acolo pe banii nostri si avem macar dreptul sa stim ce se intampla acolo !

Nu este posibil sa semnezi un astfel de tratat si sa nu ai habar despre ce este vorba in el.

De ce Rusia, China, Africa si America Latina nu au fost de acord cu acest tratat ? Noi de ce semnam fara sa stim despre ce este vorba ?

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *