Reteta Pandispan pentru acasa

pandispan

RETETA PANDISPAN

CEL MAI BUN PANDISPAN

Ingrediente:
– 5 oua
– 5 linguri zahar
– 5 linguri ulei
– 5 linguri faina.

Mod de preparare:

Se separa ouale; se bat albusurile spuma cu un praf de sare, si zahar. Apoi se adauga galbenusurile.

Se amesteca usor cu o spatula/lingura de lemn. Se adauga uleiul si faina (neaparat) cernuta si se amesteca, cu miscari usoare, de jos in sus.
Se toarna aluatul intr-o forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace la foc mic, in cuptorul preincalzit, cca.20-25 de minute.

Se taie blatul in doua, pe orizontala, si se umple cu crema preferata, ori numai cu frisca batuta si fructe.
P.S.: Pentru pandispanul de cacao, inlocuiti 2 linguri de faina (din cele 5) cu cacao; acelasi lucru il faceti si pentru pandispanul cu nuca, folosind, bineinteles, nuca macinata.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *