Omul bun si omul rau

om bun,om rau,omul bun,omul rauOMUL BUN

OMUL RAU

DESPRE OMUL BUN SI OMUL RAU

Iata ca s-a inrait si romanul.

Faptul ca romanul este primitor si isi da si pcamasa de pe el numai ca lumea din jur sa se simta bine a devenit un mit.

Hai sa discutam prima data despre omul bun.

OMUL BUN

Omul bun stie toata lumea ca se bucura la realizarile celor din jur, totdeauna doreste sa faca pe placul tuturor si isi masoara cuvintele pentru a nu “jena” pe nimeni. Nu inseamna ca este prefacut daca nu isi exprima parerile cu voce, ci poate este doar diplomat si alege sa se indeparteze si sa abandoneze pur si simplu sursa negativa.

Drept rasplata de multe ori “primeste cate o palma” care il trezeste la realitate si isi da seama de societatea in care traim, dar acesta trece destul de usor peste aceasta “palma” primita si nu devine rau ci din contra isi intareste valorile si principiile.

Astfel, credem ca putem schimba lumea si cu cat atragem mai multe ganduri si fapte pozitive, cu cat demonstram ca se poate face treaba si cu binele, cu atat depasim si mai usor greutatile.

Oamenii buni in general au o viata linistita, cu preocupari cat mai putine despre viata “vecinului” si cu destule realizari.

De ce ?

Deoarece are timp sa se ocupe de ale lui daca nu si-l umple cu ce face x si y.

Din pacate foarte multi dintre noi am uitat sa fim oameni buni. Ce trebuie sa retinem este faptul ca oamenii buni sunt foarte populari, iubiti de toti si cu sufletul impacat. Nu sunt laudarosi si se multumesc de fiecare data cu ce au. Sa nu tragem concluzii pripite si sa zicem ca omul bun este un ignorant si un om simplu. Nu, acesta stie ca daca multumeste in primul rand pentru ce are, poate realiza si mai mult.

Astfel, nu ravneste la ce are “vecinul”.

In general oamenii buni sunt profesionisti adevarati si din mana lor ies “mine de aur”, asa ca daca vreti sa aveti o viata frumoasa si linistita nu trebuie decat sa fiti buni si sa va impartasiti bucuriile cu cei care apreciaza bunatatea voastra. Poate nu veti sti din prima care sunt acestia, dar veti vedea ca pe parcursul vietii, daca va mentineti pe pozitie si nu va dati dupa cum bate vantul, ca sursa negativa se va inlatura de la sine.

Omul rau este mult mai dificil si vom discuta despre el in randurile urmatoare.

OMUL RAU

Omul rau este un nefericit si un nemultumit tot timpul . El reuseste sa castige simpatia celor din jur afisand o alta atitudine fata de cea reala pentru o perioada scurta de timp deoarece din pacate pentru el, cei din jur se lamuresc foarte repede de caracterul sau urat si murdar si va constata chiar si el ca va fi un folosit.

Oamenii rai sunt invidiosi pe prietenii din jur care au realizari, isi doresc ca cei din jur care s-au realizat sa ajunga “ruine”, inclusiv fratii, parintii sau chiar copiii lor.

Omul rau se poate identifica foarte usor daca aveti o idee generala despre fizionomia si mimica fetei cum ar fi zambet fortat si fals, reactii spontane. Acesta se hraneste cu necazurile celorlalti, este interesat in permaneta de x si y si uita ca are si el o viata pe Pamant si trebuie sa contribuie cu ceva pozitiv la dezvoltarea umana.

Omul rau se concentreaza pe cu totul si totul alte probleme decat cele reale si care sa il priveasca. Acesta nu si-a pus niciodata intrebarea de ce l-a adus Dumnezeu pe Pamant si daca tot l-a adus cum trebuie sa il rasplateasca pe Acesta. El Crede ca totul i se cuvine si ca lucrurile vin de la sine.

Serios ? Noi nu credem !!!

Cu totii suntem datori sa ne intrebam ce scop avem pe Pamant si ce putem face bine in viata noastra pentru a contribui la perpetuarea valorilor, principiilor si speciei umane.

Sa nu uitati de faptul ca omul rau te va “lovi” pe la spate daca-l ignori. Daca stii ca omul este rau atunci lovitura va fi mai usoara.

Oamenii rai se fac foarte repede remarcati datorita capacitatii lor de a se preface, in schimb ajung sa piarda totul intr-un final.

In cariera oamenii rai isi evidentiaza capacitatile (pe care de multe ori nu le au) profitand de slabiciunile oamenilor buni. Ei sunt precum niste paraziti, niste infectii care se trateaza cu antibiotice puternice.

O parte dintre ei renunta sa mai fie rai si isi dau seama ca un om bun are mult mai multe de castigat.

Tu in ce categorie de om te incadrezi ?

Asteptam comentarii pe aceasta tema !

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “Omul bun si omul rau

  1. 18/03/2014 at 22:27

    Omul bun si omul rau este cea mai tare pagina din Romania.
    filme online hd pentru toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *