Mesaje de 8 Martie

MESAJE DE 8 MARTIE

MESAJE DE PRIMAVARA

URARI DE 8 MARTIE

FELICITARI DE 8 MARTIE

URARI DE PRIMAVARA

 

Tinand cont de faptul ca primavara este un anotimp superb atunci nimic nu este mai frumos sa trimiti persoanelor care iti sunt dragi un mesaj de primavara sau o felicitare de primavara.

Nu uitati sa trimiteti mesaje de 8 martie fiintelor dragi care au avut grija de voi si care sunt trup si suflet pentru voi

Daca nu sunteti inspirati atunci va ajutam noi:

IDEI DE MESAJE DE 8 MARTIE

Ultima ninsoare-ncarca merii

Dar curand ei plini vor fi de floare!
Martie, mamico, sarbatoare!
Sarbatoarea ta si-a primaverii!

Pentru ziua ta, mamico,
Iti trimit un ghiocel
Cat de mic il vezi, cuprinde
Toata primavara-n el.

Un joc al clopoteilor de ghiocei,
Culori ce scalda orizontul,
Un zambet cristalin de copilas
Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!

 

Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi barbati. Ambitioase, dinamice, cu placerea muncii, emotive si eficace, fac ca interventia lor sa fie mai intuitiva, mai psihologica, benefica….

Aduci primavara in sufletul meu si sarutari pe buze, in jurul nostru e lumina pentru ca ne iubim!

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie!

Te iubesc, mama!

Pentru ca se apropie cu repeziciune aceasta zi minunata , as dori sa felicit toate femeiele de pe pamant, pentru ca au avut, si bineinteles ca mai au putere sa faca asa incat sa existe miracole pe Terra !!! Iar aceasta zi minunata le este dedicata in special mamelor!!! N-as putea sa o uit pe mama mea care este si va fi pentru mine cea mai minunata mama TE IUBESc!!!

Odata cu venirea primaverii, ai venit tu… a rasarit primul ghiocel si cu el dragostea mea pentru tine… ti-am daruit un buchet de flori si tu mi-ai daruit dragostea ta… si de atunci in sufletul meu e intotdeauna primavara… pentru ca acolo esti tu… tu esti primavara sufletului meu. Te iubesc.

Asa cum mainile pline de pasiune a celui care face sa se nasca inca un martisor ce simbolizeaza iubirea si puritatea asa te iubesc eu pe tine, sincer!

De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!

Din departari pe aripi nestiute in aceasta zi frumoasa primeste-n dar un simplu si mirific martisor.

La multi ani, mamica mea,
Sa fi fericita si sa te iubesca
toata lumea cum o face puiul tau.

Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine!

 

Aici veti gasi mesaje de 8 martie, felicitari de 8 martie, urari de 8 martie, mesaje de primavara, felicitari de primavara, cuvinte frumoase de 8 martie, sms de 8 martie, sms de primavara

Articole recente:

Articole similare:

1 comment for “Mesaje de 8 Martie

  1. Marcela Asan
    01/03/2014 at 22:46

    ……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *