Intareste imunitatea cu ceaiul de echinacea

Hello again!

Cu siguranta tineti minte articolul nostru lansat zilele trecute Cum scapam rapid de raceala si pentru ca majoritatea persoanelor care ma inconjoara s-au confruntat cu viroze in utima saptamana mi-am luat masuri de precautie suplimentare vis-a-vis de prevenirea racelii.

 

 

Vreau sa va prezint un produs usor de folosit, in orice moment al zilei si in orice locatie v-ati afla la costuri minime – ceaiul de echinacea, un produs natural din echinaceae herba. 1 cana de ceai pe zi pe timp de iarna asociata cu alimentatie adecvata si alte metode de preventie a racelii enumerate in articolul nostru anterior te pot feri de acea stare care te poate rapune la pat in multe cazuri.

Pe langa actiunea imunostimulatoare pe care o manifesta, echinacea este recomandata persoanelor cu leziuni ale pielii (de exemplu, furuncul) si are efecte tonice, imbunatatind abilitatea ficatului de a reduce efectele factorilor toxici din mediu. Puteti gasi echinacea sub forma de tinctura, pastile sau ceai insa mare grija la intrebuintare deoarece ca orice remediu are si contraindicatii – tinctura de echinacea nu o poate lua oricine, persoanele cu probleme hepatice, ulcer, gastrita acida trebuie sa apeleze la capsulele cu echinaceea, in defavoareaza tincturii care le-ar putea dauna sanatatii.

Nu afecteaza femeile insarcinate sau care alapteaza utilizarea acestei plante insa inainte de utilizare cereti si parerea medicului si nu se aplica pentru persoanelor care iau tratamente imunosupresoare, in cazul bolilor autoimune (lupus eritematos, scleroza in placi autoimune, hepatita autoimuna, tiroidita Hashimoto), leucemie – doar pe timpul tratamentului, copiilor sub 2 ani si persoanelor alergice.

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *