Cum sa faci o cafea buna la filtru

cafea,ceasca de cafea,cafea la filtru

CAFEA LA FILTRU

RETETA DE CAFEA LA FILTRU

Nici o dimineata fara cafeaua aromata. Pentru asta nu trebuie decat sa consulti reteta noastra de cafea la filtru prezentata mai jos.

Cu siguranta dimineata aveti placerea de a savura o cafea buna inainte de a pleca la servici. Desi pare un lucru banal exista tehnici de a prepara o cafea la filtru in asa fel incat aroma cafelei sa va bucure.

Pentru ca nu suntem adeptii cafelei la ibric, din cauza zatului care ajunge in organism, iar pe termen mediu si lung poate provoca diverse probleme de sanatate, va recomandam sa va achizitionati un filtru cu ajutorul caruia sa preparati cafeaua. Astfel zatul cafelei ramane in sacii special conceputi pentru filtrul dumneavoastra de cafea. Nu uitati ca zatul colectat il puteti folosi pentru aplicarea de masti naturale pentru ten.

Filtre de cafea ieftine si bune pentru toate buzunarele

Pentru ca momentul sa fie cat mai placut va recomandam sa utilizati un filtru de cafea cu timer care poate fi programat seara inainte de culcare, iar dimineata veti gasi cafeaua gata facuta si mentinuta calda. Bineinteles ca este o metoda modernista, dar sa nu uitam ca astfel ne putem optimiza timpul, ne putem odihni mai mult sau putem face putina gimnastica in loc sa stam in fata ibricului.

Daca nu stiti ce filtru cu programare automata sa folositi atunci noi va recomandam Cafetiera Russell Hobbs 18514-56, 12 cesti, control digital, Cafetiera Russell Hobbs 18504-56, 12 cesti, rosu, iar daca nu tineti la marca si automatizari atunci puteti studia lista cu filtre de cafea ieftine si bune (beneficiati de transport gratuit la domiciliu daca valoarea comenzii este mai mare de 90 de lei).

Un astfel de filtru poate fi un cadou perfect pentru zile de nastere, zile de nume, Craciun, Paste sau pentru tinerii proaspat casatoriti.

CUM SE PREPARA O CAFEA BUNA LA FILTRU

Dupa ce ati achizitionat un filtru de preparare a cafelei, pentru 3 cafele mari va recomandam urmatoarea metoda de preparare a unei cafele plina de savoare:

  1. Turnati in compartimentul filtrului 3 cesti cu apa (de preferat apa plata, dar puteti folosi si apa de la robinet);
  2. In sacul de cafea puneti zaharul si cafeaua in ordinea urmatoare: 1 lingurita de zahar, 2 lingurite de cafea, punem din nou 1 lingurita de zahar si 2 lingurite de cafea, iar pentru ultima oara punem 1 lingurita de zahar, 2 lingurite de cafea si deasupra mai punem 1 lingurita de zahar.
  3. Dupa ce filtrul termina de preparat cafeaua mai puneti zahar dupa gust.

Acum fiecare dimineata va fi o bucurie !

Articole recente:

Articole similare:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *